Survivor 4: Ο Λιανός στο στόχαστρο – Αδειάζει την παραγωγή

Survivor 4: Ο Λιανός στο στόχαστρο – Αδειάζει την παραγωγή
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Έκοψαν από το μοντάζ τις ατάκες που έφτιαχναν ένα "καλό προφίλ" για τον Τζέημς και το Twitter οργίασε. Έχουν όμως δίκιο οι χρήστες; Τι απαντά ο Γιώργος Λιανός.

Κακά τα ψέματα, το Survivor 4 απασχολεί τη καθημερινότητά μας. Αντιστοίχως, τα social media, ειδικά τις ώρες προβολής των επεισοδίων, οργιάζουν. Στο στόχαστρο έχουν μπει ο Αλέξης Παππάς, ο Τριαντάφυλλος, η Ελευθερία Ελευθερίου και τελευταία, και ο Γιώργος Λιανός.

Ο λόγος είναι πως από τα πλάνα των επεισοδίων, φαίνεται πως ο Τζέιμς και κάποιοι άλλοι παίκτες παίρνουν λιγότερο χρόνο για να μιλήσουν και να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους σε σχέση με συμπαίκτες τους με τους οποίους έχουν κόντρα. Χαρακτηριστικά είναι τα παράπονα του Twitter σχετικά με τις επιθέσεις του Παππά προς τον Τζέιμς που έφτασε να τον αποκαλέσει “σάπια τομάτα”.

Η κορύφωση ήρθε μετά το επεισόδιο όπου φαίνεται να ρωτάει ο Τζέιμς τον Ηλία και να απαντά ο Παππάς αντί του ιδίου, με τον Λιανό να φαίνεται να λέει “περίμενε να ολοκληρώσει”.

Οι κατηγορίες κάνουν λόγο για επιλεκτική συμπεριφορά ενάντια στον Τζέιμς και η αλήθεια είναι πως κάποια πλάνα του παίκτη των μπλε που είδαμε στο τρέιλερ, δεν τα είδαμε να παίζουν στη τελική εκδοχή του επεισοδίου.

Μάλιστα, χρήστης του Twitter έγραψε κάνοντας μένσιον τον παρουσιαστή: “Δέχεται ο Τζέιμς τέτοια επίθεση…κάνει μια ερώτηση στον Ηλία…τον προσγειώνεις δίνοντας τον λόγο στον Τραμπουκο…επιτρέπεις να τον κατηγορούν αισχρά..σου ζητάει τον λόγο να απαντήσει.και εσύ δεν τον ΔίΝΕΙΣ ΠΟΤΈ!!!! Γιωργάρα συνελθε!!!!”.

Η απάντηση του Λιανού ήταν ενδεικτική: “Τον έδωσα και απάντησε φίλε μου ( ευχαριστώ για την ωραία φωτο μου που ανέβασες) τα παράπονα σου στο μοντάζ”. Με άλλα λόγια, είναι σαφές πως ο Γ. Λιανός “δείχνει” την παραγωγή ως τον κύριο υπαίτιο για όσα βλέπουμε, κάτι που ούτως ή άλλως είναι δεδομένο.

Σε άλλη απάντησή του σε χρήστη του Twitter, ο παρουσιαστής αναφέρει: “Έχεις δίκιο,δεν αναφερόμουν συνολικά στους χρήστες του τουιτερ, αλλα σε κάποια άτομα που χάνουν το μέτρο και γίνονται προσβλητικά”.

Στο Πρωινό ανέφεραν δε, πως η παραγωγή του Survivor έχει αποφασίσει να χαλάσει το προφίλ του Τζέιμς και να προωθήσει αυτά των Παππά και Κατσούλη.

Ο παρουσιαστής άλλωστε, σε παρέμβασή του σε ραδιοφωνική εκπομπή, παραδέχθηκε πως επί της ουσίας αφήνει κάθε παίχτη να δείξει στο κοινό ποιος είναι και να κριθεί γι΄αυτό. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως οι δύο πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του reality προβαίνουν σε ατελείωτους μονολόγους, με τον παρουσιαστή ορθώς να τους αφήνει να τοποθετηθούν, ωστόσο όταν διακόπτουν συνεχώς συμπαίκτες και αντιπάλους, εκείνος επιλέγει να μην τους βάλει στη “θέση” τους, κάτι που φυσικά δε σχετίζεται με το μοντάζ.

Φυσικά, φανταζόμαστε πως και ο ίδιος ο παρουσιαστής δέχεται οδηγίες από την παραγωγή, οι οποίες όμως εσχάτως επηρεάζουν και τη δική του εικόνα η οποία έχει ένα εν γένει θετικό πρόσημο. Και σίγουρα, στην εικόνα αυτή δεν έχει κάνει καθόλου καλό το γεγονός πως έχει αφήσει να διατυπώνονται χαρακτηρισμοί που φτάνουν στα όρια του ρατσιστικού bullying, όπως το “σαθρός” και ‘σάπια τομάτα” του Παππά προς τον Τζέιμς, ή το “καρκίνωμα” για την Άννα Μαρία.

Θυμίζουμε πως το βράδυ της Τετάρτης κορυφώνεται  η κόντρα ανάμεσα στον Τζέιμς Καφετζή και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία παραμένει απομονωμένη στην μπλε ομάδα, έχοντας πλέον απέναντί της όλους τους συμπαίκτες της.

Στο trailer που κυκλοφόρησε για το αποψινό Survivor, οι δύο συμπαίκτες εμφανίζονται και πάλι να λογομαχούν, με αφορμή το “κωλοτούμπα” που φέρεται να είπε ο Τζέιμς για τον Σάκη Κατσούλη.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Λιανός κάνει μία σημαντική ανακοίνωση πριν το αγώνισμα που αφορά στο έπαθλο επικοινωνίας και συγκινεί τους παίκτες των δύο ομάδων, κάποιοι εκ των οποίων ξεσπούν σε κλάματα.

Δείτε το trailer:

Υπενθυμίζεται πως, υποψήφιοι για αποχώρηση είναι οι Κώστας Παπαδόπουλος, Παύλος Γαλακτερός, Ελευθερία Ελευθερίου και Τριαντάφυλλος.

Ένας εξ αυτών, το βράδυ της Τετάρτης, θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο με τα spoiler να “δείχνουν” έκπληξη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα