Γκοτσόπουλος για “Άγριες Μέλισσες”: Ο Λάμπρος περιμένει τη Λενιώ 6 χρόνια μετά

Γκοτσόπουλος για “Άγριες Μέλισσες”: Ο Λάμπρος περιμένει τη Λενιώ 6 χρόνια μετά
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο The 2night show Glomex

Ο τηλεοπτικός Λάμπρος από τις "Άγριες Μέλισσες" μίλησε για τη σειρά, τις εξελίξεις που θα δούμε 6 χρόνια μετά, το όνειρό του να παίξει σε ταινία της Marvel και την επιθυμία του να κάνει οικογένεια.

Καλεσμένος στο “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (15/10) ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος μίλησε για την τεράστια επιτυχία της σειράς “Άγριες Μέλισσες”, για τον ρόλο του Λάμπρου και τις εξελίξεις που έρχονται στη τηλεοπτική ζωή του έξι χρόνια μετά, αλλά για την επιθυμία να κάνει οικογένεια και τα όνειρά του.

“Δεν αντιμετωπίζω τον Λάμπρο ως ρόλο. Τον αντιμετωπίζω σαν ήρωα μιας συγκεκριμένης εποχής, όπως έχουμε και σύγχρονους ήρωες. Είναι ένας δάσκαλος με την έννοια του λειτουργήματος. Είναι ένας ήρωας που στη βάση του σημαίνει “σφάλμα” και στην κορυφή του “εξαγνισμός”. Έχει κάνει δηλαδή τα λάθη του και προσπαθεί να τα προσπεράσει και να τα διορθώσει σε όλη τη διάρκεια του ρόλου του. Γι’ αυτό τον αγαπάω πολύ σαν ρόλο”, δήλωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

“Ο Λάμπρος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ 6 χρόνια μετά και φαίνεται αυτό το πέρασμα του χρόνου πάνω του. Περιμένει την Ελένη, παρόλο που του λέει να την ξεχάσει”, πρόσθεσε ο ηθοποιός.

“Όταν πήγα να δώσω εξετάσεις στη Δραματική Σχολή, ρώτησα κάποιον “θεωρείς πως κάνω για αυτό το επάγγελμα;”. Και μου απάντησε “θεωρώ πως κάνεις μόνο για αυτό το επάγγελμα”. Αυτό μου έδωσε μεγάλη δύναμη. Δεν προγραμματίζω τη ζωή μου. Κάνω όνειρα, αλλά προσπαθώ να ζω το παρόν. Είναι όνειρό μου να παίξω σε μια ταινία της Marvel. Να παίξω έναν υπερήρωα. Πολλοί μου λένε ότι το πρόσωπό μου ταιριάζει για Superman”, ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο αγαπημένος ηθοποιός.

Όσο για την επιθυμία του να δημιουργήσει οικογένεια, ο τηλεοπτικός “Λάμπρος” είπε: “Βέβαια και θα παντρευόμουν. Είναι μια ωραία συνθήκη αν είναι ο σκοπός του ανθρώπου να δημιουργήσει μια οικογένεια. Εμένα θα με ενδιέφερε να κάνω παιδιά και να δημιουργήσω μια οικογένεια. Είναι ένας απαραίτητος λόγος για να έχει το παιδί ένα ασφαλές περιβάλλον. Τα αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά, αυτή είναι η αλήθεια και χαζεύω πάρα πολύ στην σειρά. Στα καινούρια επεισόδια έχουμε αυτό το πέρασμα των έξι χρόνων και υπάρχουν γυρίσματα με παιδιά. Όσο δύσκολο είναι λόγω Covid κι επειδή πρέπει να έρθουν μετά το σχολείο. Είναι δύσκολο γιατί δεν μπορείς να τα πειθαρχήσεις αλλά τα μάτια τους, ο τρόπος που μιλάνε, που λένε το κείμενο είναι τόσο αγνός”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα