GNTM 2 – Όλγα: “Οι FF ζήλευαν την Ελευθερία, η Κάτια ήταν η πιο κακιά”

GNTM 2 – Όλγα: “Οι FF ζήλευαν την Ελευθερία, η Κάτια ήταν η πιο κακιά”
Η Όλγα Καλογήρου στη "Φωλιά των Κουκου" Glomex

Η Όλγα, η οποία αποχώρησε από το GNTM, μίλησε για τις πολυσυζητημένες FF, ενώ ανέφερε πως η πιο κακιά από όλες είναι η Κάτια Ταραμπάνκο.

Στο πλατό της “Φωλιάς των Κουκου” βρέθηκε η Όλγα Καλογήρου, η κόρη του γνωστού μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Καλόγηρου και παίκτρια του GNTM 2, η οποία αποχώρησε πριν από μερικές μέρες. 

Το νεαρό μοντέλο μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας, ενώ αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες για τις συμπαίκτριές της και, κυρίως, για τις περιβόητες FF και για την Ελευθερία Καρναβά, για την οποία είπε πως είναι γλυκιά, καλός άνθρωπος και σκέφτεται πάντα τους άλλους.

Η Όλγα δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Συμφωνώ απόλυτα με τη φίλη μου τη Μαρίνα. Από την αρχή υπήρχε μια εμμονή με την Ελευθερία.Από την αρχή! Εμείς στην αρχή δεν είχαμε καταλάβει, γιατί η Ελευθερία δεν μας έλεγε ακριβώς τι συμβαίνει όσο έμενε στο δωμάτιό τους. Βλέπαμε πάντως πώς της συμπεριφέρονταν. Για όλα έφταιγε η Ελευθερία! Για όλα! Πιστεύω ότι υπήρχε μια ζήλια για το ότι τα καταφέρνει, ενώ εκείνες όχι. 

Κάποιες από τις FF ήταν ήδη μοντέλα, οπότε σκέφτονταν: “Πώς γίνεται να μην τα καταφέρνω εγώ και να τα καταφέρνει η Ελευθερία που δεν είναι μοντέλο”. Τους εκνεύριζε αυτό το πράγμα, την έβλεπαν ανταγωνιστικά. Θεωρώ ότι η Κάτια ήταν η πιο κακιά. Μπορεί στον κόσμο να βγαίνει πιο κακιά η Μαρτίνα, αλλά η αρχηγός ήταν η Κάτια. Η Μαρτίνα, όπως έχει πει και η ίδια, όντως μίλαγε περισσότερο με εμάς. Η Κάτια ποτέ! Απλώς η Μαρτίνα είναι αρνητική γενικά σαν άνθρωπος, δεν είναι κακιά. Αναγνωρίζω, επίσης, ότι ήταν πάντα ευθύς”.

Όσο για τα νέα μέλη που προσπαθούν να προσεγγίσουν, είπε:

“Ξεκάθαρα πιστεύω ότι η πεντάδα θέλει να φέρει κοντά κάποια κορίτσια, για να μην φαίνονται τόσο κακές. Πιστεύω προσέγγισαν την Κωνσταντίνα, η οποία ούτως ή άλλως δεν ήταν πάρα πολύ κοντά σε εμάς και το έβλεπαν”.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα