Γουίλ Σμιθ: Γιατί ανέβασε φωτογραφία με τα κιλά της καραντίνας;

Γουίλ Σμιθ: Γιατί ανέβασε φωτογραφία με τα κιλά της καραντίνας;

Η viral φωτογραφία του Γουίλ Σμιθ αποδείχθηκε τελικά πώς ήταν επικοινωνιακό τρικ για να προωθήσει νέο ντοκιμαντέρ με την προσπάθεια του να αδυνατίσει.

Ο Γουίλ Σμιθ ανέβασε χθές μια φωτογραφία στον τίτλο της οποία τόνιζε πως ήταν “στην χειρότερη φόρμα” της ζωής του. Περίπου 6.4 εκατομμύρια άτομα έχουν κάνει like μέχρι στιγμής, έχοντας ταυτιστεί με το “dad bod” του ηθοποιού, σε συνδυασμό με την προσπάθεια που κάνει ο καθένας μας να χωρέσει στα ρούχα που φορούσε πριν από την καραντίνα.

Στη συνέχεια ακολούθησε και μια ακόμα δημοσίευση που έδειχνε το σώμα του με τα πάχη της καραντίνας, περήφανος μεν, αλλά με διάθεση ξεκάθαρης αλλαγής. Το post αυτό μετράει 21 εκατομμύρια προβολές.

Τελικά, σύμφωνα με δημοσίευμα του Billboard, αυτή η ομολογουμένως όμορφη στιγμή αυτοσαρκασμού του Γουίλ Σμιθ, αποτελεί προωθητικό υλικό για μια σειρά ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο YouTube. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων, που θα αφηγείυται την προσπάθεια του ηθοποιού να χάσει τα περιττά κιλά και να αποκτήσει ξανά ένα σφριγηλό και γυμνασμένο σώμα, με τη βοήθεια διαιτολόγων, γυμναστών και YouTubers.

Στο πρόσφατο παρελθόν, ο ηθοποιός είχε αναφερθεί στο “πιθανό” ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική, κάτι που λίγο αργότερα το πήρε πίσω, λέγοντας με χιούμορ “ας αφήσω λίγα χρόνια ακόμα στους ειδικούς, να διορθώσουν τα πράγματα”. Ελπίζουμε να μην αποφασίσει αυτή την φορά να γίνει κάτι σαν fitness influencer.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα