Η κόρη του Γουιλ Σμιθ δηλώνει πολυσυντροφική μπροστά στη μητέρα και στη γιαγιά της

Η κόρη του Γουιλ Σμιθ δηλώνει πολυσυντροφική μπροστά στη μητέρα και στη γιαγιά της
Η Γουίλοου Σμιθ με την μητέρα της Τζάντα Πίνκετ AP

Η 20χρονη κόρη του ηθοποιού Γουιλ Σμιθ, μιλώντας στην εκπομπή Red Table Talk αποκάλυψε ενώπιον της μητέρας και της γιαγιάς της ότι είναι πολυσυντροφική.

Η Γουίλοου Σμιθ, κόρη του Γουιλ Σμιθ, αποκάλυψε στο Red Table Talk, ενώ συζητούσε με τη μητέρα της Τζάντα Πίνκετ Σμιθ και τη γιαγιά της Άντριαν Μπάνφιλντ-Νόρις, πως επιλέγει να κάνει ερωτικές σχέσεις με πολλούς συντρόφους συγχρόνως.

Η 20χρονη καλλιτέχνιδα, όπως αναφέρει το CNN, είναι σε σχέση με τον Τάιλερ Κόουλ από το 2017, όμως αυτό δεν την εμποδίζει στο να συνάπτει και άλλες ερωτικές σχέσεις παράλληλα.

“Το θεμέλιο της πολυσυντροφικότητας είναι η ελευθερία να δημιουργείς ένα στιλ σχέσεων που λειτουργεί για εσένα, και όχι να μπαίνεις κατευθείαν στη μονογαμία επειδή όλοι γύρω σου πιστεύουν ότι αυτό είναι το σωστό.

“Στο παρελθόν αναρωτήθηκα, πώς μπορώ να διαμορφώσω την προσέγγισή μου για τις σχέσεις με αυτόν τον παράγοντα κατά νου. Κάνοντας έρευνα για την πολυσυντροφικότητα, διαπίστωσα ότι ο βασικός λόγος που διαλύονται οι μονογαμικές σχέσεις ή οι γάμοι, είναι η απιστία” εξήγησε η Γουίλοου.

Η γιαγιά της όμως φάνηκε αντίθετη με την ιδέα, σχολιάζοντας: “Για κάποιον σαν εμένα, αισθάνομαι σαν να είναι όλα επικεντρωμένα γύρω από το σεξ”.

Η 20χρονη όμως εξήγησε στην γιαγιά της ότι αυτό δεν ισχύει πάντα. Μάλιστα σχολίασε πως η γνωριμία της με τη σχέση της έγινε μέσα από ένα πιο φιλικό περιβάλλον.

“Στον φιλικό μου κύκλο, είμαι το μοναδικό πολυσυντροφικό άτομο, και όμως κάνω το λιγότερο σεξ από όλους μου τους φίλους”, σημείωσε η νεαρή.

Η 49χρονη μητέρα της φάνηκε να είναι υποστηρικτική στις απόψεις της κόρης της σχολιάζοντας “Είμαι εντάξει με ό, τι κάνει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα