Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η απάντηση για τη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα για το χαστούκι

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η απάντηση για τη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα για το χαστούκι
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντά στην κάμερα της "Φωλιάς των Κου Κου".

Μετά τον σάλο με τη δήλωση της Μπέλλα για το "χαστούκι", ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παίρνει θέση και αποφασίζει να μιλήσει για το θέμα, αλλά και για τη στάση του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με τη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα, η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ δικαιολόγησε τη βία σε βάρος των γυναικών “Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι;”. Η δήλωση έγινε στο πλαίσιο της συνέντευξής της στην εκπομπή “The 2Night Show“, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε σχετικά  με μια παλιά της δήλωση, πως “έχει φάει ξύλο” από πρώην σύντροφό της.

Οι αντιδράσεις στα social media και η κατακραυγή προς το πρόσωπό της, την οδήγησαν στο να ζητήσει συγγνώμη μέσα μιας ανάρτησης, αλλά φαίνεται πως αυτό δεν ήταν αρκετό. Πέρα, όμως, από τις αντιδράσεις προς την Ιωάννα Μπέλλα, υπήρξε και έντονη κριτική προς τον παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς θεωρήθηκε πως δεν αντέδρασε στη δήλωσή της και δεν πήρε θέση.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μερικές μέρες μετά, αποφάσισε να μιλήσει για τη δήλωση και το περιστατικό αυτό που πήρε τεράστιες διαστάσεις, στην κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου”. 

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως αρχικά έμεινε άναυδος, αλλά ότι της απάντησε αργότερα. Όπως είπε, η ίδια διευκρίνισε αμέσως μετά πως είναι κατά της βίας, ωστόσο, δεν στάθηκε κανείς στο επόμενο κομμάτι της συνέντευξης. Επίσης, τόνισε πως δεν έκοψε στο μοντάζ τη δήλωσή της γιατί θα ήταν λογοκρισία, ενώ χάρηκε με τον σάλο που έγινε, καθώς έτσι δίνεται η ευκαιρία να ανοίξει μια συζήτηση για το ευαίσθητο αυτό θέμα.

Δείτε τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα