Hadid και Jenner σκανδάλισαν το MET Gala

Hadid και Jenner σκανδάλισαν το MET Gala

Εμφανίσεις που προκάλεσαν σούσουρο για την μικρή αδερφή της Kim Kardashian και την πάντοτε αποκαλυπτική Bella Hadid στην ετήσια εκδήλωση του Μητροπολιτικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης της Νέας Υόρκης (pics)

H Bella Hadid και η Kendall Jenner γνωρίζουν τον τρόπο να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους. Ακόμη και αν πρόκειται για ένα από τα πιο προβεβλημένα Gala της Νέας Υόρκης. Το Met Gala 2017 εγκαινίασε την φετινή έκθεση του μουσείου, η οποία είναι αφιερωμένη στον οίκο Comme des Garçons και τη θρυλική σχεδιάστρια Rei Kawakubo. Εκεί οι δύο γυναίκες έκαναν εμφάνιση που κόβει την ανάσα και ως εκ τούτου κατέκλυσαν τα social media.

Η Bella Hadid με μια αποκαλυπτική δημιουργία από τον Alexander Wang

H Kendall Jenner με διαφάνεια La Perla

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της μόδας, με σκοπό τη συγκέντρωση εσόδων για το Μητροπολιτικό Μουσείου και συγκεκριμένα την πτέρυγα του Ινστιτούτου Υψηλής Ραπτικής (Costume Institute), το οποίο και εγκαινιάζει τη θεματική της φετινής χρονιάς. Ως εκ τούτου, οι παρευρισκόμενοι καλούνται να διαλέξουν το ρούχο εκείνο που θα ταιριάξει με το τιμώμενο πρόσωπο και τον οίκο της εκάστοτε χρονιάς.

Στο παρελθόν, το κοσμικό γεγονός έχει αποφέρει έσοδα στο Ινστιτούτο που άγγιξαν τα 12 εκατομμύρια δολάρια (το 2013). Όπως είναι φυσικό στο Gala φροντίζουν να παρευρεθούν τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, της τέχνης και της showbiz προσπαθώντας να κλέψουν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους.

Δείτε περισσότερες εμφανίσεις από την εκδήλωση στο ladylike

(Φωτογραφίες: AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα