Η απολογία του πάστορα: Θώπευσε την Αριάνα Γκράντε για να μη βαριέται το κοινό στην κηδεία

Η απολογία του πάστορα: Θώπευσε την Αριάνα Γκράντε για να μη βαριέται το κοινό στην κηδεία
Τα... "μακριά χέρια" του πάστορα άφησαν τις χειρότερες εντυπώσεις AP

Μετά την κατακραυγή για την άσεμνη συμπεριφορά του προς τη νεαρή ποπ σταρ, ο ιερέας που τέλεσε την κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν ζήτησε συγγνώμη κάνοντας ακόμη χειρότερα τα πράγματα.

Στην εποχή του #MeToo και των σεξουαλικών σκανδάλων που συγκλόνισαν το Χόλιγουντ, η κοινή γνώμη και οι χρήστες των social media δεν συγχωρούν “στραβοπατήματα”. Ο πάστορας Τσαρλς Έλις, που τέλεσε την κηδεία της “βασίλισσας της σόουλ” βρέθηκε στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής εξαιτίας της στάσης του απέναντι στην Αριάνα Γκράντε κατά τη διάρκεια της τελετής.

Ο πάστορας, όχι μόνο έκανε ένα άστοχο αστείο με το όνομα της τραγουδίστριας (λέγοντας ότι του θυμίζει όνομα φαγητού γνωστής αλυσίδας εστιατορίων), αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα κρατώντας την αγκαλιά με τα χέρια του να πιάνουν επί της ουσίας το στήθος της αμήχανης και εμβρόντητης ποπ σταρ. Το στιγμιότυπο αναπαράχθηκε τάχιστα, έγινε viral και για καλή της τύχη, έκανε το κοινό να ξεχάσει τόσο την απρεπή για κηδεία εμφάνισή της, όσο και την “ξελιγωμένη” αντίδραση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, όσο αυτή ερμήνευε ένα τραγούδι της Αρίθα Φράνκλιν.

Ζητώντας συγγνώμη από την τραγουδίστρια, τους θαυμαστές της, αλλά και την ισπανόφωνη κοινότητα (λόγω της καταγωγής της Γκράντε που να σημειωθεί έχει και ελληνικές ρίζες), με δήλωσή του στο Associated Press, είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να πιάσει το στήθος της. “Ίσως ξεπέρασα τα όρια, ίσως ήμουν πολύ φιλικός ή οικείος και πάλι, ζητώ συγγνώμη”.

Και ολοκλήρωσε την απολογία του με μία φράση που καλύτερα να είχε αποφύγει: “Όταν κάνεις ένα πρόγραμμα που έχει διάρκεια εννέα ώρες, πρέπει να προσπαθήσεις να πεις και κάνεις και κάποιο αστείο για να κρατήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού”…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα