Influencer πέταξε καρέκλα από τον 45ο όροφο για να κερδίσει followers

Influencer πέταξε καρέκλα από τον 45ο όροφο για να κερδίσει followers
Marcella Zoila Instagram / @marcellacz_

Το βίντεο της 20χρονης influencer από τον Καναδά έγινε viral και κέρδισε 40.000 followers, ωστόσο ήρθε αντιμέτωπη με κατηγορίες. Τελικά γλίτωσε τη φυλακή.

Τη φυλακή γλίτωσε μια 20χρονη που δηλώνει influencer στο Τορόντο του Καναδά, η οποία κατηγορείτο ότι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων, όταν πέταξε μια καρέκλα από τον 45ο όροφο του σπιτιού της για να εκτοξεύσει τους followers της στα social media.

Σύμφωνα με την Toronto Sun, η 20χρονη εν ονόματι Marcella Zoia πέταξε την καρέκλα από το μπαλκόνι της σε πολυσύχναστο δρόμο του Τορόντο, ένα πρωινό Κυριακής τον Φεβρουάριο του 2019. Κατέγραψε την πράξη της σε βίντεο και την ανέβασε στο Snapchat, προκειμένου να τραβήξει τα βλέμματα και να κερδίσει περισσότερους followers.

Το βίντεο έγινε viral το 2019 και της χάρισε 40.000 followers, ωστόσο, η ίδια βρέθηκε αντιμέτωπη με κατηγορίες, καθώς θα μπορούσε να έχει χτυπήσει ή να έχει σκοτώσει κάποιον. Από τον δρόμο του Τορόντο, όπου προσγειώθηκε η καρέκλα μετά από την πτώση της από τον 45ο όροφο, είχαν περάσει εκείνο το πρωινό δεκάδες άνθρωποι.

Οι εισαγγελείς ήθελαν να της επιβληθεί ποινή φυλάκισης για 6 μήνες, ωστόσο, το δικαστήριο την έκρινε μεμεγαλύτερη επιείκεια και η Marcella Zoila κατάφερε να γλιτώσει τελικά τη φυλακή, ενώ της επιβλήθηκαν 2 χρόνια επιτήρησης, πρόστιμο 2 χιλιάδων δολαρίων και 150 ώρες κοινωφελούς εργασίας.

Η ίδια, μάλιστα, χάρηκε τόσο πολύ που δεν θα μπει στη φυλακή, που έκανε πάρτι για να το γιορτάσει.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα