Ιωάννα Μπέλλα: "Έμαθα από τα λάθη μου, ξεκίνησα διεθνή καριέρα"

Ιωάννα Μπέλλα
Ιωάννα Μπέλλα INSTAGRAM

Το γνωστό και πολυσυζητημένο μοντέλο έχει μετακομίσει μόνιμα στο εξωτερικό και μιλά για την τωρινή επαγγελματική της κατάσταση, αλλά και για τα επόμενα σχέδιά της.

Η πολυσυζητημένη Ιωάννα Μπέλλα σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ δήλωσε μετανιωμένη για τα λάθη του παρελθόντος. Το γνωστό μοντέλο έχει μετακομίσει μόνιμα στο εξωτερικό και ζει το όνειρό της.

Όπως είπε η ίδια:

"Έχω μετακομίσει στο Λονδίνο τον τελευταίο μήνα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Είμαι σε ένα από τα καλύτερα πρακτορεία του Λονδίνου, έχω κάνει ένα αρκετά καλό συμβόλαιο. Αυτό ήθελα εξ αρχής. Δηλαδή, όταν είχα ξεκινήσει το μόντελινγκ είχα πει ότι εγώ θέλω να πάω στο εξωτερικό. Έχω κάνει δουλειές, έρχονται κι άλλες πολύ καλές. Δόξα τω Θεώ, όλα καλά. Έχω κάνει φωτογραφίσεις και τώρα ετοιμάζω μια πολύ καλή καμπάνια, που θα γίνει τέλη του μηνός, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω ακόμη την εταιρεία."

Όσον αφορά στο παρελθόν, αλλά και στους ανθρώπους που είναι κοντά της, είπε:

"Το επάγγελμά μου είναι να φωτογραφίζομαι και να ανεβαίνω σε πασαρέλες, δεν είναι να μιλάω. Γενικότερα προσπαθώ να μην μετανιώνω για πράγματα που έχω κάνει μέχρι τώρα. Στο τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον εαυτό μου. Όσο περνάει ο χρόνος και είσαι σ΄αυτόν τον χώρο μαθαίνεις από τα λάθη σου. Ρωτάω τους γονείς μου και παίρνω τη γνώμη τους για πράγματα που κάνω, αλλά έχω δίπλα μου και τον booker μου, με συμβουλεύουν και προχωράω. Υπήρξαν φορές που έβλεπα πράγματα που έκανα στο παρελθόν επειδή ήμουν αυθόρμητη και μπορούσα να το αποφύγω."

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ιωάννα Μπέλλα: Το ταξίδι στις Μαλδίβες κι ο εξωτικός χορός

Η Ιωάννα Μπέλλα βγάζει τα χείλη της σε γιατρό

Η Ιωάννα Μπέλλα κατακεραυνώνει τις πρωινές εκπομπές για τη φήμη της

SHARE:

24Media Network