Κατερίνα Ζαρίφη: “Τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση είχα μελαγχολία και γυρνούσα σπίτι μου ‘άδεια'”

Κατερίνα Ζαρίφη: “Τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση είχα μελαγχολία και γυρνούσα σπίτι μου ‘άδεια'”
Κατερίνα Ζαρίφη glomex

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση, την περίοδο της μελαγχολίς και την εμμονή των media με τα κιλά της όταν παρουσίαζε τον "Πρωινό Καφέ".

Στον καναπέ του “Στούντιο 4″ της ΕΡΤ κάθισε το μεσημέρι της Τρίτης η Κατερίνα Ζαρίφη δίνοντας μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη.

Η ραδιοφωνική παραγωγός εξήγησε γιατί θεωρεί πως το ραδιόφωνο είναι “αντιρατσιστικό”, ενώ θυμήθηκε τα πρώτα χρόνια που εργαζόταν στην τηλεόραση, μία περίοδος που όπως είπε είχε μελαγχολία και γύριζε στο σπίτι της “άδεια”.

“Τα πρώτα 5 χρόνια της τηλεόρασης είχα μελαγχολία και γυρνούσα άδεια στο σπίτι, ‘ρουφηγμένη’. Ήθελα να ακούω το γέλιο του άλλου, αλλιώς θεωρούσα ότι αποτύγχανα φοβερά. Ότι δεν με ήθελαν. Και αυτό έχει να κάνει και γενικότερα με την εικόνα, δεν είναι ότι θα μπω μέσα και θα είμαι η Σάλμα Χάγιεκ και θα εντυπωσιαστεί ο άλλος και από την ομορφιά. Που μετά κάθισα και σκέφτηκα και είπα ‘γιατί; Δεν ξύπνησες σήμερα και βλέπεις τον εαυτό σου ότι είσαι όμορφη; Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να είμαστε όλοι χαρωποί. Το καταλάβαινα τότε, γιατί ουσιαστικά δεν υποκρινόμουν, απλά έβαζα πάντα τα ‘καλά’ μου. Έχω ένα δικό μου χιούμορ που είτε είναι αρεστό είτε όχι και εκεί είναι και το καλό των social media γιατί μάς στάνιαρε λιγάκι. Ναι μεν υπάρχουν και οι άνθρωποι που θα σε βρίσουν έτσι απλά, υπάρχουν και οι άνθρωποι που κάνουν μία ωραία κριτική που σε ‘κατεβάζουν’ λίγο”, δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ μίλησε για τις παλαιότερες εποχές στην τηλεόραση, που όπως είπε, “ήμασταν όλοι φωνακλάδες, λες και είχαμε κώφωση. Ήμασταν λες και είχαμε πάρει LSD. Δεν γινόταν να ερχόσουν από διάλειμμα και να μην χόρευες“.

Η ίδια μίλησε και για το κεφάλαιο “Πρωινός Καφές“, όπου παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 με τον Νίκο Μουτσινά, κίνηση για την οποία όπως είπε “ήθελαν να μας κάψουν στο Σύνταγμα”, αλλά και για το “γλεντοκόπι” που ακολούθησε την επόμενη ημέρα της πρεμιέρας.

“Έλεγαν τότε ‘Stand up ναι, comedy όχι‘, μιλάμε για βρισίδια, ‘μα πώς πήγαν με αυτά τα κιλά να κάνουν εκπομπή;‘, ήταν όλα τρελά. Νομίζω ότι εκτός από το δεδομένο ‘κούκλα-μπούκλα‘, αυτό μάς χτυπούσαν τότε. Ότι δηλαδή ‘δεν μπορούν όλες οι ωραίες παρουσιάστριες να έχουν κάνει πρωινό και να πάνε και αυτοί’. Δεν θεωρώ ότι (ο ‘Πρωινός Καφές’) με τον Νίκο ήταν μία κακή εκπομπή, απλά σταδιακά το κανάλι ήθελε να κάνουμε κάτι που θα μοιάζει με τους απέναντι. Εκ των πραγμάτων εμείς δεν ήμασταν οι απέναντι. Ούτε η Ελένη Μενεγάκη ήμασταν ούτε κάποιος άλλος. Δεν μετάνιωσα καθόλου που το έκανα”, ανέφερε.

Στη συνέχεια η ίδια αναφέρθηκε και στο “κόλλημα” που έχει η χώρα μας με το θέμα των κιλών, φέρνοντας ως παράδειγμα τα δεκάδες ρεπορτάζ που προκύπτουν όταν κάποιος celebrity χάνει κιλά, τα οποία συνοδεύονται συχνά και από το αυθαίρετο συμπέρασμα πως ο/η ενδιαφερόμενος/η βρίσκεται στα καλύτερά του/της.

“Το θέμα των κιλών είναι λίγο ρετσινιά και ταμπελίτσα, από την άποψη ότι έχω ακούσει και μπινελίκια ότι γιατί αδυνάτισα. Έχω και αυτή την παράνοια, ότι δηλαδή δεν αγαπούσα τον εαυτό μου πριν. Ούτε τώρα μπορεί να ξέρεις ότι εγώ είμαι στα καλύτερά μου, γιατί έχουμε και το ότι αφού αδυνάτισες είσαι στα καλύτερά σου. Πού το ξέρεις; Μπορεί να είμαι και μέσα στην κατήφεια και να μου έχει κοπεί η όρεξη από τη στεναχώρια και να είμαι στα καλύτερά μου με περισσότερα κιλά”, σχολίασε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα