Κωνσταντίνος Αργυρός: Το Fame Story, ο Τσιτσιπάς και η ιδανική γυναίκα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το Fame Story, ο Τσιτσιπάς και η ιδανική γυναίκα
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Ενώπιος Ενωπίω ΑΝΤ1

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα παιδιά του χρόνια και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην προσωπική του ζωή. Τι του ζήτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” στον ΑΝΤ1 βρέθηκε τη Δευτέρα (7/12) ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη συμμετοχή του στο “Fame Story”, την καριέρα του, τα όνειρά του για οικογένεια και την προσωπική του ζωή.

Μίλησε τρυφερά για τους γονείς και τα αδέλφια του, αναφέροντας ότι τον στηρίζουν. Όπως είπε: Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια, είχα φανταστικά παιδικά χρόνια. Είμαστε τρίδυμα. Είμαστε τα πρώτα παιδιά με εξωσωματική. Είχε γίνει χαμός τότε που γεννηθήκαμε και έδωσε και μήνυμα σε πολλούς άλλους που λαχταρούσαν να κάνουν παιδιά και είχαν πρόβλημα. Είμαι περήφανος για τα αδέλφια μου. Ο αδελφός μου είναι πολύ ευφυής και μετράει η άποψή του για μένα. Η αδελφή μου είναι ακαδημαϊκός και κάνει φοβερή καριέρα. Η μαμά μου είναι “μπουμπουλίνα”. Διαχειρίζεται άψογα όλες τις καταστάσεις. Ο πατέρας μου είναι το φιλαράκι μου. Οι γονείς μου αντιμετώπισαν με ταπεινότητα την επιτυχία μου. Επειδή βάζω στόχους χάνω μερικές φορές τη μπάλα”.

Σχετικά με το πώς βρέθηκε στο Fame Story”, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε: Ήμουν 18 χρονών στην Λευκάδα και έκανα τα χαρτιά μου να φύγω για Ιταλία. Ο στόχος μου τότε ήταν η ιατρική. Όταν ήμουν στην Λευκάδα, μια φίλη μου είπε πως θα κάνει αίτηση για το Fame Story. Έτσι, πήρα μια κιθάρα και άρχιζα να της παίζω κομμάτια για τις οντισιόν. Μετά από δύο μήνες, μου ήρθε ένα μέιλ από την παραγωγή πως έκανα αίτηση για να μπω στο παιχνίδι, την είχε κάνει η φίλη μου. Έτσι, μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ. Δεν είχα στο μυαλό μου να ασχοληθώ με αυτό. Οι γονείς μου, μου έλεγαν: “ό,τι επιλέξεις, αυτή θα είναι η ζωή σου”. Και έτσι μου μετέφεραν την ευθύνη”.


Επίσης, ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, αναφέροντας τι γυναίκα θέλει να έχει στο πλευρό του, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει στο ενδεχόμενο να κάνει δικιά του οικογένεια. “Θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά όχι τώρα. Αισθάνομαι μικρός ακόμα. Αλλά σκέφτομαι τον εαυτό μου πατέρα. Η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου θέλω να είναι συνοδοιπόρος στο ταξίδι μου. Να με στηρίζει, να ξεπερνάμε ό,τι προβλήματα έρχονται μαζί, δηλαδή να με βλέπει και να νιώθει όμορφα. Η δουλειά μου είναι και η δεύτερη μου σχέση, οπότε αν δεν αγαπήσει τη δουλειά μου… Η γυναίκα θέλω να έχει χιούμορ, εσωτερική ομορφιά και να ξεπερνάει προβλήματα”, ανέφερε.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιφύλασσε μια έκπληξη στον Κωνσταντίνο Αργυρό, καθώς συνδέθηκε ζωντανά με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον τραγουδιστή.

“Ο Κωνσταντίνος θα γράψει ιστορία, είμαι βέβαιη για αυτό. Την γράφει την ιστορία του ήδη, έχει μακρά πορεία και είναι αρκετά χρόνια στην δουλειά αυτή και η επιτυχία τον συνάντησε. Αυτό που εύχομαι εγώ από καρδιάς, Κωνσταντίνε μου, είναι και να την έχεις την επιτυχία συνοδοιπόρο σου αλλά και να την κρατήσεις. Να μπορείς δηλαδή να είσαι ένας επιτυχημένος άνθρωπος και να το διατηρείς. Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο έργο. Είναι ένα πλάσμα που μιλάει πάντα όμορφα και είναι ήρεμος. Δεν μιλάει δηλαδή άσχημα για τους ανθρώπους και εγώ αυτό το εκτιμάω πάρα πολύ και δη στη δική μας τη δουλειά που δεν μας περισσεύει και πολύ η καλοσύνη. Αυτό που αγαπώ, επίσης, πολύ και συνάντησα στον Κωνσταντίνο είναι η οικογένεια του. Εξαιρετικοί άνθρωποι και καταλαβαίνω γιατί ο Κωνσταντίνος έχει αυτή τη στάση και είναι αρχοντικός ενώ είναι ένα νέο παιδί”, είπε η αγαπημένη ερμηνεύτρια.

Τέλος, για τον Κωνσταντίνο Αργυρό μίλησε και ο Στέφανος Τσισιπάς, καθώς οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, είπε για τον τραγουδιστή:

“Από τα καλύτερα χαρίσματα και χαρακτηριστικά στον Κωνσταντίνο είναι ότι είναι καταδεκτικός. Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι. Δεν έχω πολλούς ανθρώπους και φίλους που περνάω χρόνο όταν βρίσκομαι Αθήνα αλά αλλά με το που φτάσω πάντα του στέλνω μήνυμα και προσπαθώ να βρω χρόνια για να μιλήσουμε. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που ξέρω ότι ακούει. Έχει πολύ ωραία αύρα. Και η γνώμη του μετράει περισσότερο”.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς του ζήτησε να δοκιμαστεί σε dance τραγούδια και ο ίδιος το σκέφτεται σοβαρά!

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα