Κουέντιν Ταραντίνο: Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά

Κουέντιν Ταραντίνο: Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά
Ο Κουέντιν Ταραντίνο και η σύζυγός του, Ντανιέλα Πικ AP

Το δεύτερο παιδί του, καρπό του έρωτά του με την Ντανιέλα Πικ, απέκτησε ο Κουέντιν Ταραντίνο. Το ζευγάρι έχουν αποκτήσει ήδη ένα αγοράκι.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Αμερικανός σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο (Quentin Tarantino) καθώς η σύζυγός του, Ντανιέλλα Πικ έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του περιοδικού People.

Ο ιδιαίτερος κινηματογραφιστής και η σύζυγός του, κόρη του διάσημου Ισραηλινού τραγουδιστή και συνθέτη Tzvika Pick, έχουν ήδη ένα γιο που έχει γεννηθεί τον Φεβρουάριο του 2020.

«Η Ντανιέλλα και ο Κουέντιν Ταραντίνο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η Ντανιέλλα γέννησε το κοριτσάκι τους στις 2 Ιουλίου 2022, αδελφούλα του Leo, του πρώτου τους παιδιού», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο παντρεύτηκε σε ιδιωτική τελετή στο Λος Άντζελες την αγαπημένη του Ντανιέλα Πικ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες μέρες πριν από τον γάμο ο Ταραντίνο ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας «Once Upon A Time in Hollywood», με τον Μπραντ Πιτ, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τη Μαργκό Ρόμπι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version