Κουτσόπουλος – Μιχαλοπούλου: Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία και το τρολάρισμα Κοντιζά

Κουτσόπουλος – Μιχαλοπούλου: Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία και το τρολάρισμα Κοντιζά
Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου Instagram / @chef_koutsopoulosleonidas @chrysamichalopoulou

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου ζουν τον απόλυτο έρωτα και φαίνεται από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός. Το χιουμοριστικό σχόλιο του Σωτήρη Κοντιζά κάτω απ' την ανάρτηση.

Τον απόλυτο έρωτα βιώνουν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου, οι οποίοι είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, ενώ πρόσφατα μίλησαν για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση τους στην εκπομπή “Προσωπικά” της Έλενας Κατρίτση.

Ο αγαπημένος κριτής του MasterChef και η Ζορζέτ από τις “Άγριες Μέλισσες” έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς διάφορα καρέ που υπονοούσαν πως είναι μαζί στη ζωή, ωστόσο, χθες η ηθοποιός δημοσίευσε (και επίσημα πια) την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτήν, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κοιτάζει με μάτια γεμάτα έρωτα και τρυφερότητα την σύντροφό του, ενώ η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: “Να βρείτε κάποιον να… Κλπ κλπ”. Η φωτογραφία απέσπασε πολλά likes και όμορφα σχόλια από θαυμαστές και φίλους των δύο.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και ο γνωστός σεφ και φίλος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος θέλησε να τρολάρει το ζευγάρι και σχολίασε χαρακτηριστικά: “Μην ψαρώνεις. Αλληθωρίζει. Το παθαίνει με τη ζέστη”.

Η κοινή φωτογραφία Κουτσόπουλου – Μιχαλοπούλου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα