Μάκης Δημάκης: Έχουν γράψει πως έχω δύο παιδιά και τα κρύβω

Μάκης Δημάκης: Έχουν γράψει πως έχω δύο παιδιά και τα κρύβω
Ο Μάκης Δημάκης στην εκπομπή "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο αγαπητός τραγουδιστής, Μάκης Δημάκης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και μοιράστηκε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Μάκης Δημάκης, που εμφανίζεται φέτος στον Βοτανικό με τους Αντύπα, Βασίλη Δήμα και Ραλλία Χρηστίδου, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την προσωπική του ζωή, για τον χαρακτήρα του και τη δουλειά του.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το θέμα του γάμου και δήλωσε πως δεν έχει παντρευτεί ποτέ του, αν και έχουν γράψει για αυτόν πως, όχι μόνο είναι παντρεμένος, αλλά έχει δύο παιδιά τα οποία κρύβει. Όπως ανέφερε ο ίδιος: “Αν είχα παιδιά, δεν θα τα έκρυβα”.

Ως προς τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει μια γυναίκα για τον σαγηνεύσει, ο Μάκης Δημάκης δήλωσε πως θα πρέπει να κάνει το μυαλό του να ξεφεύγει από τη δουλειά, την οποία έχει συνεχώς στο μυαλό του.

Πρόσθεσε πως ο Μάκης που είναι πάνω στην πίστα έχει μεγάλες διαφορές από τον Μάκη που είναι στο σπίτι, ωστόσο, ο αυτοσαρκασμός είναι εμφανής και στις δύο πλευρές του εαυτού του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα