Νίκος Ψαρράς: Τελείωσα από τις “Άγριες Μέλισσες”, ίσως με δείτε στο “Καφέ της Χαράς”

Νίκος Ψαρράς: Τελείωσα από τις “Άγριες Μέλισσες”, ίσως με δείτε στο “Καφέ της Χαράς”
Ο Νίκος Ψαρράς στο The 2night show Glomex

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στις "Άγριες Μέλισσες", τον ρόλο του Σταμάτη, τη συνεργασία του με τη Θεοφανία Παπαθωμά και τα επόμενα σχέδιά του.

Καλεσμένος στο “The 2Night Show” στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (23/09) ο Νίκος Ψαρράς, ο οποίος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη συμμετοχή του στις “Άγριες Μέλισσες”, αλλά και τη συνεργασία του με τη Θεοφανία Παπαθωμά.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του “Σταμάτη”, συζύγου της “Βιολέτας”, και μίλησε για το πώς νιώθει που παίζει ξανά μαζί της στην τηλεόραση μετά από 20 χρόνια, πώς πέρασε στα γυρίσματα και τι συνέβη πίσω από τις κάμερες.

“Μου είχαν κάνει πρόταση στην αρχή για ένα μεγαλύτερο ρόλο, αλλά ήξερα ότι θα είχα πολλές πρόβες στον “Άμλετ” και δεν μπορούσα. Οπότε “ναυάγησε” η πρώτη φορά. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας χτύπησε ξανά το τηλέφωνο και ο Λευτέρης Χαρίτος μου είπε ότι έχει έναν ρόλο για μένα, που δεν μου πάει, αλλά που θα τον ιντρίγκαρε να τον παίξω”, ανέφερε ο ηθοποιός. “Διαβάζοντας τον ρόλο, κατάλαβα πως ο Σταμάτης είναι από αυτούς που δεν θέλει να έχει κανείς στην οικογένειά του και το περιβάλλον του. Είναι απ΄αυτά τα ρεμάλια, τα ανεκδιήγητα, τα οποία μάς είναι πολύ γνώριμα, δυστυχώς”, δήλωσε για τον ρόλο.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως ο ρόλος του Σταμάτη είναι για συγκεκριμένα επεισόδια και ότι τα δικά του γυρίσματα έχουν τελειώσει, δηλώνοντας: “Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που θα είναι στην Τρούμπα, εκεί σε καμιά γωνιά μπορεί να εμφανιστεί κανένας Σταμάτης. Που θα κατέληγε αυτός; Στην Τρούμπα θα πήγαινε. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και χάρηκα πάρα πολύ. Μακάρι να τον ξαναδούμε τον Σταμάτη”.

Επίσης, ο Νίκος Ψαρράς δήλωσε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον δούμε στο “Καφέ της Χαράς”. “Υπάρχει το ενδεχόμενο να είμαι στο Καφέ της Χαράς. Συζητάμε μήνες και αυτές τις μέρες είναι να δω τα σενάρια και να κλείσουμε 100%. Πολύ θέλω να είμαι, θα τα βρούμε. Θα κάνω ένα ρόλο που έρχεται στο χωριό και πάει στο Καφέ. Ο τύπος έχει πολλά κρυμμένα χαρτάκια. Εκεί τον αγαπάνε πολύ, δεν τον διώχνουν με τις πέτρες σαν το Διαφάνι”, ανέφερε ο ηθοποιός.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα