Patty: Η “Αντονέλλα” χορεύει ξανά το θρυλικό “Las Divinas” και ρίχνει το TikTok

Patty: Η “Αντονέλλα” χορεύει ξανά το θρυλικό “Las Divinas” και ρίχνει το TikTok
Μπρέντα Ασνικάρ Instagram / @basnicar

Η "Αντονέλλα" από την γνωστή αργεντίνικη σειρά "Patty" αναβίωσε το δημοφιλές χορευτικό του τραγουδιού "Las Divinas" και έγινε χαμός. Δείτε πώς είναι σήμερα η Μπρέντα Ασνικάρ που την είχε υποδυθεί.

Σχεδόν 12 χρόνια έχουν περάσει από τότε που προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση η νεανική τηλενουβέλα αργεντίνικης παραγωγήςPatty: Η πιο όμορφη ιστορία”, η οποία είχε αγαπηθεί πολύ από τους έφηβους τότε.

Συγκεκριμένα, η σειρά άρχισε να προβάλλεται το 2007 στην Αργεντινή και αργότερα από το Disney Channel της Λατινικής Αμερικής σημειώνοντας από την αρχή τεράστια επιτυχία. Στη συνέχεια προβλήθηκε στη Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις χώρες και ξεπερνώντας σε τηλεθέαση ιδιαίτερα δημοφιλείς εκπομπές, μέχρι και το Hannah Montana.

Το 2008 ήταν υποψήφια στα διεθνή βραβεία ΕΜΜΥ ως η Καλύτερη Εκπομπή για Παιδιά και Νέους, ενώ στην Ελλάδα προβλήθηκε μεταγλωτισμένη από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Η πρώτη σεζόν έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 29 Αυγούστου 2010 και η δεύτερη σεζόν έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011.

Πρωταγωνίστρια της σειράς ήταν η Λάουρα Εσκιβέλ ως Πάτυ, ωστόσο, ιδιαίτερη αίσθηση είχε κάνει και η Μπρέντα Ασνικάρ ως Αντονέλλα.

Αντονέλλα: Ποια είναι η Μπρέντα Ασνικάρ

Η Μπρέντα Ασνικάρ καθιερώθηκε μέσα από τον ρόλο της Αντονέλλας και πλέον κάνει πολύ μεγάλη καριέρα στην Αργεντινή ως ηθοποιός, αλλά και ως τραγουδίστρια. Παράλληλα, είναι και σχεδιάστρια ρούχων.

Η πανέμορφη Μπρέντα, η οποία είναι σήμερα 31 ετών, κυκλοφόρησε ως “Αντονέλλα” επτά σόλο τραγούδια, τα οποία συμπεριλαμβάνονταν στα μουσικά άλμπουμ της σειράς. Σημειώνεται πως το “Patty: Η πιο όμορφη ιστορία” στηριζόταν σε μεγάλο μέρος του σε τραγούδια, ένα από τα πιο αγαπημένα ήταν το “Las Divinas”, το οποίο συνοδευόταν από χορευτικό.

Όσο προβαλλόταν η πρώτη σεζόν, μαζί με την Λάουρα Εσκιβέλ, έκαναν και την περιοδεία “Patito Feo: La historia más linda en el Teatro” σε Αργεντινή, Ουρουγουάη, Περού, Μεξικό, Κολομβία, Παραγουάη, Χιλή, Παναμά, Γουατεμάλα και Ελ Σαλβαδόρ. Η συγκεκριμένη περιοδεία γνώρισε πολύ μεγάλη απήχηση και ολοκληρώθηκε μετά από 72 παραστάσεις και πάνω από 450.000 εισιτήρια.

Συνολικά, έχει τραγουδήσει σε εννέα συνολικά μουσικά άλμπουμ, τα περισσότερα από τα soundtrack των σειρών που έχει πρωταγωνιστήσει.

Η Ασνικάρ τα επόμενα χρόνια έλαβε μέρος σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ μία από τις πιο πρόσφατες δουλειές της είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην αυτοβιογραφική σειρά “Yo Soy Glida” για τη ζωή της Αργεντίνας τραγουδίστριας Glida (1961-1996) η οποία προβάλλεται στο αργεντίνικο Netflix.

Μπρέντα Ασνικάρ: Η ανάρτηση – χορευτικό στο TikTok

Η Μπρέντα Ασνικάρ αναβίωσε το θρυλικό χορευτικό του δημοφιλούς τραγουδιού “Las Divinas” στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, και όπως ήταν λογικό, έγινε χαμός.

Patty: Πώς είναι σήμερα η “Αντονέλλα”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα