Παύλος Ορκόπουλος: Οι “Άγριες Μέλισσες” και η on air συγκίνηση για τη Γιούλα Ζωιοπούλου

Παύλος Ορκόπουλος: Οι “Άγριες Μέλισσες” και η on air συγκίνηση για τη Γιούλα Ζωιοπούλου
Ο Παύλος Ορκόπουλος στην εκπομπή "Πρωινό" Glomex

Ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος, που υποδύεται τον Νέστορα στις "Άγριες Μέλισσες", μίλησε για τη σειρά, για τον ρόλο του και για την απώλεια της ενδυματολόγου-σκηνογράφου Γιούλας Ζωιοπούλου.

Ο Παύλος Ορκόπουλος ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή το Πρωινό. Ο ηθοποιός μίλησε για τον ξαφνικό θάνατο της Γιούλας Ζωιοπούλου, ενδυματολόγου και σκηνογράφου των “Άγριων Μελισσών“, της κορυφαίας σειράς του ΑΝΤ1 στην οποία πρωταγωνιστεί, δηλώνοντας πως όλοι οι συντελεστές είναι συγκλονισμένοι.

 

Συγκινημένος και προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, είπε: “Η Γούλα δεν είναι πια μαζί μας. Τη νίκησε η αρρώστια. Αλλά η Γιούλα είναι ανίκητη. Εμείς, θα την έχουμε συνέχεια στην καρδιά μας, το Διαφάνι θα συνεχίσει τη ζωή του. Είχαμε ξεκινήσει όλοι μαζί στη σειρά. Η δουλειά όλων μας κάθε μέρα πριν το γύρισμα είναι να μπούμε στο ενδυματολογικό. Θα είναι πάντα μαζί μας και θα μας ντύνει με αυτά τα υπέροχα κοστούμια. Θα τη θυμόμαστε πάντα. Είχα συνεργαστεί πολλές φορές μαζί της σε σειρές και ταινίες, στο “Παρά Πέντε” μας είχε κάνει τα σκηνικά. Το χαμόγελό της και την ψυχή της, δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Είμαστε συγκλονισμένοι”. 

Ο ηθοποιός μίλησε, επίσης, για τον ρόλο του ως “Ταξίαρχος” στη σειρά, λέγοντας: “Είναι ο Νέστορας. Αυτός που χαίρει της εκτίμησης όλων των συγχωριανών του, για την ευγλωττία του και την κρίση του. Όλοι τον σέβονται. Έχει μεγάλη πείρα. Είναι Ταξίαρχος και έχει και γνώσεις ιατρικής, κρατάει μικρό καλάθι πάντα. Η συμβολή του στο δίκαιο είναι σημαντικό. Η νύφη του δεν τον αφήνει να δει τον εγγονό του, γιατί η τον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο του άντρα της και του γιου του Νέστορα. Γι’ αυτό και μένει στο Διαφάνι, γιατί είναι αρκετά κοντά στη Λάρισα που μένουν”.  

“Φαντάζομαι θα υπάρξει εξέλιξη ανάμεσα στον Νέστροα και την Αννέτ. Αλλά προς το παρόν προηγούνται άλλα πράγματα, που και οι δύο μαζί λόγω της πείρας τος και της ωριμότητάς τους θα διευθετήσουν”, ανέφερε για τη σχέση του με την Κάτια Δανδουλάκη στη σειρά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα