Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Αποκάλυψε το ωραιότερο κοπλιμέντο που έχει δεχθεί ποτέ από τον πατέρα του

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Αποκάλυψε το ωραιότερο κοπλιμέντο που έχει δεχθεί ποτέ από τον πατέρα του
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης papadakispress

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε για τη σημασία της αυτοκριτικής, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση με τον πατέρα του.

Συνέντευξη στην κάμερα του “Happy Day” παραχώρησε το πρωί της Τρίτης (06/12) ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Ψηλά από τη Γέφυρα», αναφέρθηκε στη ζωή του, την καριέρα του, αλλά και στην ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του.

«Είναι ένα διαβατήριο τα χρήματα. Είμαι ευτυχής γιατί μπορώ και βιοπορίζομαι από αυτό που αγαπάω. Ταυτότητα έχω εγώ ο ίδιος, δεν χρειάζεται να έχω από τα χρήματα. Δεν έχω πολλά χρήματα, έχω αυτά που μου αναλογούν», δήλωσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

«Συνήθως στις πρεμιέρες μου δεν καλώ κανέναν. Ο πατέρας μου έρχεται από μόνος του, γιατί θέλει. Συνήθως μου λέει καλά λόγια, πολλές φορές μου έχει πει και αρνητικά. Δεν είμαστε πάντα τέλειοι. Κάποια στιγμή πρέπει να είμαστε και άθλιοι, για να ξέρουμε από πού να ξεκινήσουμε. Το ωραιότερο κοπλιμέντο που έχω ακούσει από τον πατέρα μου ήταν, όταν ήρθε σε μια παράσταση με ιδιαίτερη πλοκή και κατέβηκα μετά να τον βρω, με κοίταξε και μου είπε “μεγάλωσες”», τόνισε ο ηθοποιός, μιλώντας για τη σχέση με τον πατέρα του.

«Είμαι εξωφρενικά αυστηρός με τον εαυτό μου. Εστιάζω κυρίως στα αρνητικά σε όλα τα επίπεδα, για να ξέρω τι κάνω λάθος. Με βοηθά να καταλαβαίνω πού μπορώ να εξελιχθώ και να μην είμαι στάσιμος, να μη νομίζω για τον εαυτό μου ότι είμαι ντε και καλά κάτι φανταστικό. Δεν είμαι, είμαι άνθρωπος, όπως όλοι, με καλές και κακές πλευρές και προσπαθώ να τις εξελίξω», είπε στη συνέχεια.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο ηθοποιός:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα