Ρονάλντο: Στο Top5 των ανδρών με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως

Ο Πορτογάλος άσος του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Πορτογάλος άσος του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο AP

Ο Ρονάλντο ανέβηκε στην 5η θέση της λίστας με τους άνδρες που έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή στο twitter.

Στη λίστα των πέντε ανδρών με τη μεγαλύτερη επιρροή στο twitter συγκαταλέγεται ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την τεράστια φήμη του και το πόσο τον αγαπά ο κόσμος.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής καταφέρνει να στρέψει τα βλέμματα πάνω του, όχι μόνο στην πραγματική ζωή, αλλά και στα social media. Μια του ανάρτηση είναι αρκετή για να κάνει τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του να παραληρούν, όπως φαίνεται και από την εν λόγω λίστα.

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους μπορεί να έχει 147 εκατομμύρια followers στο Instagram, διαθέτει, όμως, εξίσου μεγάλη επιρροή στο twitter και στους 76 εκατομμύρια ακόλουθούς του. Μαζί του στη λίστα του Top 5 βρίσκονται οι: Μπαράκ Ομπάμα (4ος), Τζάστιν Μπίμπερ (3ος), Ντόναλντ Τραμπ (2ος) και Λίαμ Πέιν (1ος).

Τα αποτελέσματα της λίστας αυτής προέκυψαν έπειτα από έρευνα της εταιρείας "Brandwatch", η οποία ειδικεύεται στην ανάλυση των social media. Μεταξύ των κριτηρίων που λήφθηκαν υπόψιν κατά τη διεξαγωγή της έρευνας, ήταν η συνέπεια του χρήστη, η γνησιότητα των tweets, τα retweets, καθώς και η αλληλεπίδραση του λογαριασμού του χρήστη με άλλους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Twitter
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Taylor Swift είναι η "βασίλισσα" του Twitter - Δεύτερος και καταϊδρωμένος ο Τραμπ

SHARE: