Survivor 4: Επέστρεψε η Ελευθερίου – Η αντίδρασή της μόλις είδε το σκυλάκι της

Survivor 4: Επέστρεψε η Ελευθερίου – Η αντίδρασή της μόλις είδε το σκυλάκι της
Η Ελευθερία Ελευθερίου Instagram / @eleftheria_elle

Στην Ελλάδα η Ελευθερία Ελευθερίου από το "Survivor 4". Ξέσπασε σε λυγμούς μόλις έφτασε στο σπίτι της. Η έκπληξη που την περίμενε.

Επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία αποχώρησε από το “Survivor 4” την προηγούμενη βδομάδα, έπειτα από σχεδόν 13 βδομάδες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία έφυγε από το εξωτικό νησί έχοντας πάρει περίπου 58.000 ευρώ, δεν απάντησε σε καμία ερώτηση στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή της.

Οι ερωτήσεις επικεντρώθηκαν στο αν πιστεύει πως η παρέα με τον Αλέξη Παππά συνέβαλε στην αποχώρησή της, καθώς και στην ατάκα που ψιθύρισε η ίδια στο αυτί του συμπαίκτη της, όταν έφευγε από το “Survivor 4”.

Η Ελευθερία Ελευθερίου δήλωσε πως θα απαντήσει σε όλα πολύ σύντομα, ενώ όταν έφτασε στο σπίτι της στην Αθήνα, την περίμενε μία τεράστια έκπληξη που την έκανε να κλάψει από χαρά και συγκίνηση.

Συγκεκριμένα, στην είσοδο του σπιτιού της την περίμεναν οι φίλοι της και το αγαπημένο της σκυλάκι, για το οποίο είχε μιλήσει πολλές φορές όσο βρισκόταν στο παιχνίδι, αναφέροντας ότι της λείπει πάρα πολύ.

Μόλις τους είδε, η γνωστή τραγουδίστρια έπεσε στο πάτωμα και έκλαιγε με λυγμούς, ενώ οι φίλοι της κρατούσαν και ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο είχαν συνδεθεί με βιντεοκλήση οι γονείς της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version