Συνελήφθη ο ηθοποιός Cole Sprouse – Συγκλονίζει η ανάρτησή του

Συνελήφθη ο ηθοποιός Cole Sprouse – Συγκλονίζει η ανάρτησή του
Ο Cole Sprouse Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Με ανάρτησή του στο Instagram ο ηθοποιός Cole Sprouse, γνωστός από τη σειρά Riverdale, ενημέρωσε πως ήταν μεταξύ των διαδηλωτών που συνελήφθησαν στη Σάντα Μόνικα.

Στους νεότερους, ο Cole Sprouse είναι αρκετά γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά Riverdale. Στους παλαιότερους, το όνομά του δεν είναι τόσο οικείο, η συμμετοχή του όμως στα “Φιλαράκια”, όπου υποδυόταν τον γιο του Ρος Γκέλερ, Μπεν, ξυπνά αναμνήσεις.

O 28χρονος ηθοποιός βρέθηκε στη Σάντα Μόνικα προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό των διαδηλωτών και να φωνάξει “Black Lives Matter” για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, κάτι όμως που, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, έφερε και τη σύλληψή του.

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Cole Sprouse ενημέρωσε ότι ήταν μεταξύ των συλληφθέντων, θέλοντας ωστόσο να βάλει τα πράγματα στη θέση τους ως προς το πώς εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα, αλλά και τι πρεσβεύουν για τον ίδιο, “αποκρούοντας” τα φώτα της δημοσιότητας που ελκύει ως δημόσιο πρόσωπο.

“Πριν αρχίσει η μιντιακή ορδή να στρέφει το γεγονός σε μένα, θα πρέπει να μιλήσω για το περιστατικό. Μία ομάδα ατόμων που διαδήλωνε ειρηνικά συνελήφθη, μεταξύ αυτών και εγώ. Μας δόθηκε η επιλογή να φύγουμε και μας είπαν ότι εάν δεν υποχωρούσαμε, θα μας συνέλαβαν. Όταν πολλοί γυρίσαμε για να φύγουμε, βρήκαμε μια άλλη διμοιρία να μας εμποδίζει. Τότε ήταν που άρχισαν να μας συλλαμβάνουν. Θα πρέπει να τονιστεί ότι ως λευκός άντρας και ως δημόσιο πρόσωπο, οι θεσμικές συνέπειές μου δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλες αυτής της δράσης. Αυτό δεν έχει να κάνει με εμένα και ελπίζω ότι τα μίντια δεν θα το στρέψουν σε μένα. Είναι ακριβώς η ώρα να είμαστε κοντά σε άλλους όσο η κατάσταση κλιμακώνεται και να κάνουμε το σωστό. Θα επανέλθω μόνο για δωρεές και υποστήριξη” έγραψε ο ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτησή του:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα