Τάσος Ποτσέπης: Καταγγέλλει ότι τον έκοψε ψυχίατρος από την ΕΛΑΣ - "Είμαι θύμα bullying"

Τάσος Ποτσέπης: Καταγγέλλει ότι τον έκοψε ψυχίατρος από την ΕΛΑΣ - "Είμαι θύμα bullying"

Ο Τάσος Ποτσέπης δεν θα γίνει τελικά ειδικός φρουρός αφού δεν πέρασε τα ψυχομετρικά τεστ - Αναλυτικά οι δηλώσεις του σε εφημερίδα - Επιτυχής ο αδερφός του.

Ο περφόρμερ - διασκεδαστής - τηλεπερσόνα Αγάπη Μόνο Τάσος Ποτσέπης έγινε γνωστός μέσα από τα social media και τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις ως "αγάπη μόνο". "Αποκορύφωμα" για τον ίδιο ήταν η συμμετοχή του στο Ραντεβού στα Τυφλά όταν το παρουσίαζε ο Σεφερλής.

Ο Ποτσέπης ήταν ένας από τους 1.500 υποψήφιους ειδικούς φρουρούς που είχαν λάβει παραπεμπτικό για υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις βάσει των μορίων που είχαν συγκεντρώσει στην πρόσφατη προκήρυξη για ειδικούς φρουρούς.

ADVERTISING

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα bullying επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο.

"Ήμουν ο 95ος που πέρασα. Δίκαια, χωρίς μέσο, με τα μόριά μου και τα πτυχία μου. Παρουσιάστηκα την Κυριακή στην ψυχοτεχνική επιτροπή και μας περνούσαν κατά δεκάδες. Όλοι έμεναν μέσα πέντε δευτερόλεπτα, εμένα με κράτησαν 20 λεπτά και έπεσα θύμα bullying και διάκρισης λόγω του ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Αφού περίμενα 3,5 ώρες για να αποφασίσουν και αφού μου είχαν κάνει πολλές ερωτήσεις, μου είπαν ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν και μου έδωσαν παραπεμπτικό για ψυχίατρο τη Δευτέρα.

Πράγματι τη Δευτέρα παρουσιάστηκα στον ψυχίατρο ο οποίος με εξέτασε για 10 λεπτά. Μου είπε ότι την απόφασή του θα την στείλει στην επιτροπή. Την Τρίτη το πρωί πήγα ξανά στην επιτροπή ψυχοτεχνικών και μου είπαν ότι σύμφωνα με τη δική τους απόφαση και αυτή του ψυχιάτρου κρίνομαι ακατάλληλος για την ΕΛΑΣ" περιγράφει ο ίδιος στην Espresso.

Σύμφωνα με το ίδιος δημοσίευμα ο αδερφός του, Κωνσταντίνος, πέρασε τις εξετάσεις για ειδικός φρουρός.

SHARE:

24Media Network