Θανάσης Ευθυμιάδης: “Για όσες φορές έκανα μ……..α, ζητάω συγνώμη”

Θανάσης Ευθυμιάδης: “Για όσες φορές έκανα μ……..α, ζητάω συγνώμη”
O Θανάσης Ευθυμιάδης youtube printscreen

Το δημόσιο μήνυμα του Θανάση Ευθυμιάδη, για τα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο. "Μου πήρε πολλά χρόνια να καταλάβω ότι, όταν έχω πληγώσει κάποιον, το να ζητάω συγνώμη, μου φέρνει γαλήνη και λύτρωση", αναφέρει.

Ένα δημόσιο μήνυμα θέλησε να περάσει ο Θανάσης Ευθυμιάδης, άλλοτε γνωστός ως Αντώνης από το Dolce Vita, μετά τον σάλο των τελευταίων ημερών σχετικά με τις καταγγελίες για κακοποίηση και περιστατικά βίας στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που συνηθίζει να εκφράζεται για τρέχοντα κοινωνικά ζητήματα, με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μιλήσει για τη δύναμη της συγγνώμης, η οποία -κατά τον ίδιο- είναι λυτρωτική, ενώ παράλληλα πήρε μέρος στην καμπάνια υποστήριξης των θυμάτων βίας “#eimasteoloimazi”.

“Μου πήρε πολλά χρόνια να καταλάβω ότι, όταν έχω κάνει λάθος, όταν έχω πληγώσει κάποιον, το να ζητάω συγνώμη, μου φέρνει γαλήνη και λύτρωση. Ότι εκεί τελειώνουν οι πολλές σκέψεις και τύψεις. Ότι τα πράγματα είναι απλά: Έκανα μαλ@κια-Το κατάλαβα-Ζητάω συγνώμη. Το γράφω αυτό με την ευχή ότι όσοι κάνανε λάθος, όσοι πλήγωσαν κάποιον, να βρουν το θάρρος να ζητήσουν συγνώμη Από ΚΑΡΔΙΑΣ. Και τότε, ίσως, όσοι πληγώθηκαν, βρουν το θάρρος να συγχωρέσουν”, έγραψε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός που πρόσφατα έχει ξανά τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας όταν περπάτησε πάνω σε σπασμένα γυαλιά.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτηση:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα