“Είμαστε όλοι Μαζί”: Οι καλλιτέχνες σε μια μεγάλη καμπάνια στα social media για την κακοποίηση

“Είμαστε όλοι Μαζί”: Οι καλλιτέχνες σε μια μεγάλη καμπάνια στα social media για την κακοποίηση
Γιώργος Πυρπασόπουλος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ηλίας Μελέτης, Χρήστος Βασιλόπουλος Instagram

Έλληνες ηθοποιοί δημοσιεύουν ασπρόμαυρες φωτογραφίες τους στα social media μετά τις καταγγελίες. Το hashtag #eimasteoloimazi και το κοινό μήνυμα συμπαράστασης.

Σε μια κοινή πρωτοβουλία προχώρησαν καλλιτέχνες του θέατρου και όχι μόνο, μετά τη “χιονοστιβάδα” καταγγελιών για λεκτική, σωματική και ψυχολογική βία, αλλά και σεξουαλική παρενόχληση, από ανθρώπους του θεάματος.

Διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί δημιούργησαν το hashtag #eimasteoloimazi, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση υπέρ των θυμάτων και επιδιώκοντας να σπάσει η σιωπή και να δημιουργηθεί μια κοινωνία ισότητας δικαιοσύνης σεβασμού και παιδείας.

Πλήθος ηθοποιών, άντρες και γυναίκες, δημοσίευσαν στα social media μία ασπρόμαυρη φωτογραφία τους με το σχετικό hashtag και κοινοποίησαν το παρακάτω κείμενο που συνοδεύει την καμπάνια των καλλιτεχνών:

“Είμαστε δίπλα στις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν να μιλήσουν. Είμαστε εδώ με σεβασμό και αλληλεγγύη σε εσάς που ανεχτήκαμε τέτοιες συμπεριφορές και υποφέρατε τόσο καιρό στη σιωπή. Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε με όλα αυτά και να δημιουργήσουμε την κοινωνία που χρόνια τώρα μέσω της τέχνης οραματιζόμαστε. Μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης, σεβασμού και παιδείας. Μη φοβάστε! Είμαστε όλοι μαζί!”.

Ανάμεσά τους, οι Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Χρήστος Βασιλόπουλος, Ηλίας Μελέτης, Μαρία Ναυπλιώτου, Ηρώ Λούπη και άλλοι.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα