Βάνα Μπάρμπα για Bachelor: “Υποβιβαζει την γυναικα”

Βάνα Μπάρμπα για Bachelor: “Υποβιβαζει την γυναικα”
Βάνα Μπάρμπα Panorama Press/Eurokinissi

Η Βάνα Μπάρμπα καταφέρθηκε εναντίον του "The Bacelor", ενός ριάλιτι που -όπως υποστηρίζει- υποβιβάζει και προσβάλλει το γυναικείο φύλο. "Δεν είμαστε έτσι", γράφει.

Η Βάνα Μπάρμπα καταφέρθηκε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εναντίον του ριάλιτι “The Bachelor” υπογραμμίζοντας πως υποβιβάζει και προσβάλλει τη γυναίκα.

Εν προκειμένω, 20 γυναίκες διεκδικούν έναν άντρα, έτοιμες να κάνουν τα πάντα προκειμένου να τον κατακτήσουν. Δεν διστάζουν να κλάψουν, να τσακωθούν αλλά και να εξευτελίσουν η μια την άλλη, ώστε να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στον “στόχο” τους.

Η Βάνα Μπάρμπα τοποθετήθηκε.

“Λοιπόν θα μπούμε γυναικες, σε αυτό το γελοιο παιχνιδι που υποβιβάζει την γυναίκα… μάνα ερωμένη… φίλη γυναίκα που παλεύει μονη της για να επιβιώσει… η ακομα να μεγαλώσει τα παιδια της… και εμείς βλέπουμε 10 ηλίθιες να κυνηγούν έναν άντρα με τον πιο ανόητο τρόπο…ΕΛΕΟΣ… σταματήστε το… μας προσβάλλει… ο μόνος σοβαρός εκεί είναι το αγόρι. που δεν φταιει σε τιποτα γι’ αυτή τη γελοιοτητα. Δεν είμαστε ετσι… ΡΕ… τι πρότυπα προβάλλετε εσεις της ραδιοτηλεοπτικης… ελιτ… που κοιμάστε όρθιοι… ντροπή για την Ελλάδα του σήμερα”, ανέφερε η ηθοποιός σε ανάρτησή της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα