VOGUE: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Rihanna, ύμνος στο γυναικείο σώμα

VOGUE: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Rihanna, ύμνος στο γυναικείο σώμα
Ριάνα Evan Agostini/Invision/AP

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Rihanna μίλησε για τη σχέση με το σώμα της, την εγκυμοσύνη και τον μεγαλύτερο φόβο της. "Ελπίζω πως θα καταφέρουμε να επαναπροσδιορίσουμε τι θεωρείται 'αξιοπρεπές' για μια έγκυο γυναίκα".

Για μια ακόμα φορά η Rihanna κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της ύστερα από μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για το εξώφυλλο της VOGUE Μαϊου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εγκυμοσύνη της αλλά και τον φόβο της επιλοχείου κατάθλιψης.

Τα παιδιά, δεν ήταν στα άμεσα πλάνα της με τον σύντροφό της ASAP Rocky. “Δε το είχαμε προγραμματίσει. Περνούσαμε απλώς καλά. Και μετά ήρθε το τεστ. Δεν έχασα χρόνο. Τον φώναξα μέσα και του το έδειξα. Το επόμενο πρωί ήμουν στον γιατρό και το ταξίδι μας ξεκίνησε” ανέφερε.

Όσον αφορά το μεγαλύτερο φόβο της, “Η επιλόχειος κατάθλιψη. Θα αισθάνομαι εκτός ελέγχου συναισθηματικά; Αυτές είναι ιστορίες που ακούω από άλλες γυναίκες και με τρομάζουν”

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε μάλιστα, πως θα συνεχίσει να διοικεί κανονικά την εταιρεία-κολοσσό της προσπαθώντας να ισορροπήσει καριέρα και οικογένεια. “Η ισορροπία υπήρξε πάντα μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για εμένα πάντα. Και τώρα υπάρχει και ένα τρίτο πλάσμα που προστίθεται στο έργο, και αλλάζει τα δεδομένα”.

“Έχω επιχειρήσεις που δεν θα τρέξουν μόνες τους. Η μαμά μου μεγάλωσε και τους τρεις μας με πολύ λιγότερα χρήματα. Όποτε μπορώ να τα κατφέρω. Πώς θα είναι; Δεν είμαι σίγουρη γι΄αυτό”.

Η Rihanna αναφέρθηκε ακόμα στις αλλαγές που βλέπει στο σώμα της, πώς τις… “αγκαλιάζει” αλλά και στο γεγονός πως δεν διστάζει να δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά με κάθε ευκαιρία.

Ελπίζω πως θα καταφέρουμε να επαναπροσδιορίσουμε τι θεωρείται ‘αξιοπρεπές’ για μια έγκυο γυναίκα. Στο σώμα μου, αυτή τη στιγμή, συμβαίνουν υπέροχα πράγματα και δεν θα ντραπώ γι’ αυτά” δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα