Ζέτα Δούκα: “Αν είχα πάει αργότερα στον γιατρό, δεν θα είχα τη μήτρα μου τώρα”

Ζέτα Δούκα: “Αν είχα πάει αργότερα στον γιατρό, δεν θα είχα τη μήτρα μου τώρα”
Η Ζέτα Δούκα στο Πρωινό Glomex

Η Ζέτα Δούκα μίλησε για το "Καφέ της Χαράς", τις νέες συνθήκες στο θέατρο, αλλά και το γυναικολογικό πρόβλημα υγείας που είχε, τονίζοντας τη σημασία της πρόληψης.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό” βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (16/10) η Ζέτα Δούκα, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη ζωή της, το “Καφέ της Χαράς”, τις νέες συνθήκες στο θέατρο, αλλά και το γυναικολογικό πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει πριν από μερικούς μήνες.

Η Ζέτα Δούκα, η οποία είχε οδηγηθεί στο χειρουργείο για να αφαιρέσει κάποιες κύστες, ανέφερε:

“Στην καραντίνα είχα κάποιες ορμονικές διαταραχές. Πήγα στον γιατρό για να μου γράψει κάποιες ορμονικές εξετάσεις και μου λέει έλα να σου ρίξω και μια ματιά μιας και ήρθες. Κάνω μια φορά τον χρόνο υπέρηχο και τεστ Παπανικολάου, τον Νοέμβριο. Μέσα σε 6 μήνες είδα κύστες που είχαν γίνει τεράστιες. Αν πήγαινα Νοέμβριο δεν θα είχα τη μήτρα μου τώρα. Θα μου τα είχε βγάλει όλα, γιατί δεν θα μπορούσε να μου αφαιρέσει μόνο τις κύστες”, ανέφερε η γνωστή ηθοποιός, ενώ τόνισε τη σημασία της πρόληψης.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περνούν οι ηθοποιοί εξαιτίας του κορονοϊού, αναφέροντας πως επιθυμεί οι καλλιτέχνες να συνασπιστούν και να προσπαθήσουν μαζί για το κοινό καλό.

“Με ενδιαφέρει ο συνάνθρωπός μου. Με ενδιαφέρει εξίσου με εμένα. Με ενδιαφέρει το περιβάλλον, οι γύρω μου. Είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθώ να επηρεάσω όπου και όποιον μπορώ. Πλέον βλέπω και κρίνω καλύτερα απ’ ό,τι στο παρελθόν το τι συμβαίνει γύρω μου”, δήλωσε η Ζέτα Δούκα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα