ΧΟΡΟΣ

Σπύρος Κουβαράς: "Με τρομάζει να ακούω φωνές που προσπαθούν να ωραιοποιήσουν την καραντίνα"

Σπύρος Κουβαράς: "Με τρομάζει να ακούω φωνές που προσπαθούν να ωραιοποιήσουν την καραντίνα"

Ο διεθνής χορογράφος Σπύρος Κουβαράς μιλά στο NEWS 24/7 για το νέο του έργο "Ρίζωμα" που περικλείει μέσα του τον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού. Την παράσταση ανεβάζει στον Αρχαιολογικό Χώρο Δελφών (4-5/8) μαζί με την ομάδα σύγχρονου χορού Synthesis 748 Dance Co.

Στιγμιότυπο από το έργο "Nadja- Who am I?"

"Nadja, who am I": Το έργο της Αθανασίας Κανελλοπούλου στο 27ο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Το έργο της Αθανασίας Κανελλοπούλου ''Nadja-Who Am I?" έχει καταγραφεί σε μια ταινία μικρού μήκους που εστιάζει στην τρωτότητα της θηλυκής υπόστασης, μέσα από το πρίσμα τεσσάρων δυνατών ερμηνευτριών. Παρουσιάζεται αύριο στις 19.30 στο Black Box του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

Η Mπρίτνεϊ Σπίαρς απασφάλισε, μετά την έγκριση δικαστηρίου να διαλέξει η ίδια το δικηγόρο της και την απόφαση της να κινηθεί εναντίον του πατέρα της.

Πόσα χρήματα έχουν πάρει από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς αυτοί που της στέρησαν την ελευθερία της

Η Μπρίντεϊ Σπίαρς απασφάλισε, μετά το ελεύθερο που της έδωσε δικαστής να επιλέξει η ίδια το δικηγόρο της -και όχι οι κηδεμόνες της- και την απόφαση να κινηθεί νομικά εναντίον του πατέρα της, Τζέιμι. Το New Yorker αποκάλυψε πόσα λεφτά έχουν πάρει -σε μισθούς- από εκείνη οι δικοί της άνθρωποι.

O Γιώργος Κουμεντάκης

Γιώργος Κουμεντάκης στο NEWS 24/7: "Το '21 ήταν μια ευκαιρία να ξαναδούμε την ιστορία μας λίγο πιο αντικειμενικά"

Με αφορμή τις δυο sold-out παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, στις οποίες υπογράφει την μουσική, ο Γιώργος Κουμεντάκης διατύπωσε τις σκέψεις του για μια σειρά ζητήματα –από πολύ προσωπικά, έως τέρμα εθνικά.

Βγαίνουμε ξανά: Παραστάσεις, τρεις πρεμιέρες και συναυλίες - Τι να δείτε τις επόμενες μέρες

Βγαίνουμε ξανά: Παραστάσεις, τρεις πρεμιέρες και συναυλίες - Τι να δείτε τις επόμενες μέρες

Κάθε Πέμπτη το NEWS 24/7 σας παρουσιάζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα που ξεχωρίζουν στην ατζέντα του για τις επόμενες ημέρες. Αυτήν την εβδομάδα έχουμε Τσέχοφ στην εποχή του AirBnB, τρεις πρεμιέρες, performance στο Κολωνάκι και μουσική στο Κέντρο Νιάρχος.