Άνοιγμα της ψαλίδας με τη ΝΔ βλέπουν στην Κουμουνδούρου

Άνοιγμα της ψαλίδας με τη ΝΔ βλέπουν στην Κουμουνδούρου
SOOC

Μόλις 9 ημέρες πριν τις κάλπες το μεγάλο στοίχημα της συσπείρωσης έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας όλα τα κορυφαία στελέχη, προσπαθώντας να αυξήσουν την επιρροή τους τόσο στους αναποφάσιστους όσο και σε όσους σκέφτονται την αποχή

Από την Βόρεια Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας θα θέσει για άλλη μια φορά σήμερα το δίλημμα της επόμενης διακυβέρνησης ενόψει των εκλογών, κατηγορώντας την άλλη πλευρά πως θεωρούσε "τα μνημόνια ευλογία και το χρέος βιώσιμο".

Ο κ.Τσίπρας παράλληλα θα υποστηρίξει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί αυτή τη στιγμή "όχι μόνο να κρατήσει όρθια την κοινωνία, αλλά και τη χώρα."

Από την Κουμουνδούρου υποστηρίζουν πως η διαφορά με την ΝΔ έχει ήδη αρχίσει να ανοίγει τη στιγμή, μάλιστα που οι διαρροές προς το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη έχουν σταματήσει. Αυτο αναμένουν να καταγραφεί στις επόμενες δημοσκοπήσεις.

Οι "δεξαμενές" στις οποίες απευθύνεται, πλέον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι αναποφάσιστοι, η αποχή, οι αμφιταλαντευόμενοι και απογοητευμένοι πρώην ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, οι μετακινήσεις προς τη ΝΔ και η προσέγγιση και πάλι των νέων πολιτών.

Δεν είναι τυχαίο πως σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται πλέον και τα διαφημιστικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που απο τα πρόσωπα έχουν περάσει στα θέματα. Στόχος τους είναι να αναδείξουν το κυβερνητικό έργο τους προηγούμενους 7 μήνες, καθώς και να προβάλλουν τους βασικούς άξονες του προγράμματός.

Μετά την καταπολέμηση της διαφθοράς και της διαπλοκής θα ακολουθήσουν και άλλα σποτ που θα απευθύνονται στους νέους, τους αγρότες κ.α.

Για το θέμα των συνεργασιών αυτό, που τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απο τα Ιωάννινα, στρέφοντας τα βέλη του κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, είναι, πως αποτελεί "απάτη  η δήθεν εθνική ενότητα που επικαλούνται.  Και πίσω της κρύβει την εθνική υποτέλεια που επιδιώκουν", αρνούμενος για άλλη μια φορά να συμμετέχει σε ένα σχήμα με την ΝΔ.

Έχοντας, πλέον την εμπειρία της πρώτης τηλεμαχίας το επικοινωνιακό στρατηγείο του ΣΥΡΙΖΑ με τον Νίκο Παππά ετοιμάζει την στρατηγική που θα ακολουθήσει ο Αλέξης Τσίπρας στο νέο debate, που κατά πολλούς θα δώσει "μονάδες" στον τελικό νικητή.

Στόχος της Κουμουνδουλρου είναι ο Αλέξης Τσίπρας να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις, αποφεύγοντας σε κάθε περίπτωση προσπάθειες εντυπωσιασμού στις οποίες, όπως υποστηρίζουν' θα αναλωθεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στο 5%. Εντός βουλής ο Λεβέντης

SHARE: