Αποτελέσματα εκλογών: Το Ποτάμι πάει σε συνέδριο με ανοιχτή ατζέντα. Στο τραπέζι και θέμα ηγεσίας

Στο στιγμιότυπο από τηλεόραση στο Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο ο επικεφαλής του "Ποταμιού" Σταύρος Θεοδωράκης κάνει δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ/ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Στο στιγμιότυπο από τηλεόραση στο Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο ο επικεφαλής του "Ποταμιού" Σταύρος Θεοδωράκης κάνει δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ/ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Μετά τη μείωση των ποσοστών του κόμματος κατά δύο μονάδες, ο Σταύρος Θεοδωράκης συγκαλεί τα όργανα την Τετάρτη και προκηρύσσει συνέδριο στις 4,5 και 6 Δεκεμβρίου

Μετά τη μείωση των ποσοστών του κόμματος κατά δύο μονάδες, ο Σταύρος Θεοδωράκης συγκαλεί τα όργανα την Τετάρτη και προκηρύσσει συνέδριο στις 4,5 και 6 Δεκεμβρίου.

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 20ης Σεπτεμβρίου φέρνει τρικυμία στο Ποτάμι, το οποίο είδε τα ποσοστά του να μειώνονται από το 6% στο 4%, παρόλο που ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε θέσει στόχο το 10% και τη συμμετοχή σε μία κυβέρνηση συνεργασίας, στο ρόλο του εταίρου- κλειδί.

Μετά την ήττα όμως το Ποτάμι πηγαίνει σε συνέδριο, με ανοιχτή ατζέντα. Κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να τεθεί και θέμα ηγεσίας.

Πρώτα όμως θα συνεδριάσει αυτή την Τετάρτη στη μία το μεσημέρι από κοινού η πρώην και η νέα κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού, η συντονιστική επιτροπή, ο πολιτικός σχεδιασμός και η συντονιστική της επιτροπής διαλόγου.

Το συνέδριο του κόμματος θα πραγματοποιηθεί στις 4,5 και 6 Δεκεμβρίου και όπως αναφέρθηκε θα έχει ανοιχτή ατζέντα και σε αυτό θα τεθούν όλα τα θέματα. Ο προσυνεδριακός διάλογος ξεκινά άμεσα, ενώ έχουν ζητηθεί προτάσεις από την πανελλήνια επιτροπή για τα επόμενα βήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σταύρος Θεοδωράκης, Ποτάμι
SHARE:

24Media Network