Γεννηματά: Προοδευτικό είναι να μην αφήνεις κανέναν πίσω αβοήθητο

Επίσκεψη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών Δήμου Αθήνας
Επίσκεψη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών Δήμου Αθήνας EUROKINISSI

Επίσκεψη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών Δήμου Αθήνας.

«Προοδευτικό είναι να μην αφήνεις κανέναν πίσω, στην τύχη του αβοήθητο», τόνισε η Φώφη Γεννηματά κατά την επίσκεψή της το πρωί του Σαββάτου στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών Δήμου Αθήνας (ΚΑΔΑ).

Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε ότι οι δήμοι μπορούν να κάνουν το σύγχρονο κοινωνικό κράτος, πράξη σε συνεργασία με την κοινωνία των πολιτών με διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και αξιοπρέπεια για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

«Αυτό έχουν πετύχει εδώ στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας του δήμου Αθηναίων. Είναι φωτεινό παράδειγμα αξιοποίησης της κοινωνικής αλληλεγγύης που εκδηλώθηκε στα χρόνια της κρίσης. Αυτοδιοίκηση και κοινωνικό κράτος πάνε χέρι-χέρι. Έχουν την σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ, της παράταξής μας και είναι σήμερα βασικές προτεραιότητες στο πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής στο σχέδιο Ελλάδα, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη», ανέφερε η κ. Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισκέφθηκε τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών Δήμου Αθήνας μαζί τον με πρώην δήμαρχο Αθηναίων και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Γιώργο Καμίνη, τον νυν δήμαρχο Γιώργο Μπρούλια, τον Παύλο Γερουλάνο, και σχεδόν όλων των υποψηφίων στην Α' Αθήνας του ΚΙΝΑΛ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, Εθνικές Εκλογές 2019, Κίνημα Αλλαγής
SHARE:

24Media Network