Η πρώτη πτήση του ΣΥΡΙΖΑ στο νέο προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ

Η πρώτη πτήση του ΣΥΡΙΖΑ στο νέο προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ

Σε ένα σποτ αφιερωμένο στο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ αναδεικνύει τη δυσκολία άπειρων πολιτικών να κυβερνήσουν τη χώρα, κάτι που κάνει το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη "εγγυητή σταθερότητας" (vid)

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να άργησε να μπει στο χορό των χιουμοριστικών, συμβολικών, σχεδόν παραβολικών προεκλογικών σποτ, όμως όλα δείχνουν πως δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό. Μετά λοιπόν τον μικρό Νικόλα των ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ αναφέρεται στα άπειρα χέρια της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είναι πιθανό να αναλάβει την εξουσία στις 26 του μήνα.

Το σκηνικό εκτυλίσσεται σε ένα αεροπλάνο που βρίσκεται ήδη στον αέρα με τον κυβερνήτη να απευθύνεται στους επιβάτες, τονίζοντας πως είναι η παρθενική του πτήση με αεροπλάνο. Δεν λείπουν τα υπονοούμενα και οι γερές δόσεις ειρωνείας στις διφορούμενες και ασαφείς απόψεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο πιλότος λέει: “πετάμε στα 3000 μέτρα, συγνώμη πόδια. Ή μήπως είναι χέρια”. Το σποτ καταλήγει με την εκτίμηση πως μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποτελέσει τον εγγυητή της επόμενης μέρας, επιχείρημα που άλλωστε αποτελεί το βασικό άξονα της προεκλογικής καμπάνιας της Χαριλάου Τρικούπη.

Δείτε το νέο σποτ του ΠΑΣΟΚ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα