Καμμένος: Καταγγελία και όχι επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου

Καμμένος: Καταγγελία και όχι επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ σχετικά με την αύξηση φόρων, τη μείωση των συντάξεων και το Μνημόνιο. Τι σχολίασε για το δημοψήφισμα της Άνγκελα Μέρκελ (Vid)

Σφοδρή επίθεση στους Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να φύγουν από την πολιτική.

Ο κ. Καμμένος μιλώντας σε εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ τόνισε πως θέλει να μπορεί να κοιτάει τα παιδιά του στα μάτια και να μπορέσει να τους εξασφαλίσει ένα σίγουρο μέλλον στη χώρα.

Αναφερόμενος στο θέμα με τις σκέψεις για δημοψήφισμα για το ευρώ, που εξέφρασε η Άγκελα Μέρκελ, είπε "κάτι συμβαίνει... κυκλοφορούν διπλωμάτες, περίεργοι άνθρωποι" και χαρακτήρισε το θέμα σοβαρό και κάλεσε την προεδρία να δώσει στη δημοσιότητα τη συζήτηση.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι η Άγκελα Μέρκελ έχει δικαίωμα να κάνει δημοψήφισμα στη Γερμανία και για την Ελλάδα δεν υφίσταται τέτοιο δίλημμα. "Να προσέξουν κάποιοι που κάνουν προσωπική διπλωματία", είπε ο κ. Καμμένος.

Αναφερόμενος στις μειώσεις μισθών και συντάξεων είπε ότι "δεν κάνουν οικονομία, αλλά πνίγουν την αγορά" και ζήτησε επαναφορά στους μισθούς του 2009, σημειώνοντας ότι το κράτος θα ξαναεισπράξει τα χρήματα, μέσω της κίνησης της αγοράς. Για τις προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία, ο κ. Καμμένος είπε ότι οδηγούν στην ύφεση.

Ο κ. Καμμένος ζήτησε τη δημιουργία μίας εθνικής κυβέρνησης που θα καταγγείλει το μνημόνιο, σημειώνοντας ότι "δεν υπάρχει επαναδιαπραγμάτευση, υπάρχει καταγγελία".

Υπογράμμισε ότι δε θέλει να έχει καμία συνεργασία "με τους δύο που το υπέγραψαν" (Α. Σαμαρά και Ευ. Βενιζέλο) και εκτίμησε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι "ρυθμιστές".

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων γνωστοποίησε ότι ζήτησε ευθέως, δια της διπλωματικής οδού, από την Άγγελα Μέρκελ, αλλά και από τον Μάρτιν Σουλτς, να απελευθερώσουν "τα κονδύλια της ΕΕ που μας ανήκουν" και να δοθούν στους ανέργους και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δηλώσεις Καμμένου στον Αυτιά

SHARE:

24Media Network