Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη: Ποια είναι η βουλεύτρια της ΝΔ που παίρνει την έδρα του Σπύρου Πνευματικού στην Εύβοια

Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη: Ποια είναι η βουλεύτρια της ΝΔ που παίρνει την έδρα του Σπύρου Πνευματικού στην Εύβοια
Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη / Facebook

Μετά την απόφαση του Σπύρου Πνευματικού να παραδώσει την έδρα του στην Εύβοια, η τρίτη θέση περνά στην Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη. Ποια είναι η βουλεύτρια της ΝΔ από τη Χαλκίδα.

Την απόφασή του να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα στην Εύβοια στη Νέα Δημοκρατία γνωστοποίησε ο Σπύρος Πνευματικός το πρωί της Τρίτης με ανάρτησή του, μετά τις αντιδράσεις που είχαν προκύψει για δηλώσεις του περί διαλογής ασθενών.

Η εξέλιξη αυτή έχει ως αποτέλεσμα τη θέση του να πάρει η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, η οποία είναι τέταρτη στη λίστα του ψηφοδελτίου στην Εύβοια, όπου η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να καταλάβει τρεις έδρες.

Η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα, ενώ ασχολήθηκε με τα κοινά της πόλης από νεαρή ηλικία.

Είναι δικηγόρος στο επάγγελμα έχοντας αποφοιτήσει το 1999 από τη Νομική Αθηνών, ενώ συνεργάζεται της με την ΕΑΒ ως νομικός της σύμβουλος.

Είναι μέλος του πολιτικού μητρώου στελεχών της Νέας Δημοκρατίας από το 2015.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό, συμμετέχοντας στα διοικητικά συμβούλια φιλανθρωπικών οργανισμών όπως τα «Παιδιά της Γης», καλλιτεχνικών σωματείων, όπως το «Απόλλων Μουσηγέτης», αλλά και αθλητικών συλλόγων, που τιμούν την Ελλάδα στο εξωτερικό, όπως τον «Ζηρίνειο Αθλητικό Όμιλος Κηφισιάς».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα