Κωνσταντινίδου: Το παλιό και το νέο μαζί μπορούν να εγγυηθούν την πορεία της χώρας προς τα εμπρός

Κωνσταντινίδου: Το παλιό και το νέο μαζί μπορούν να εγγυηθούν την πορεία της χώρας προς τα εμπρός

Η υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στη Β' Θεσσαλονίκης, Ανατολή Π.Κωνσταντινίδου, επισημαίνει ότι ο διχασμός της φετινής προεκλογικής περιόδου είναι το παλιό και το νέο και επισημαίνει ότι η χώρα μπορεί να ξεκινήσει μια πορεία εξέλιξης συνδυάζοντας το παλιό και το νέο

"Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο ελληνικός λαός βιώνει οικονομική δυσπραγία στην καθημερινότητά του. Η οικονομική κρίση που βιώνεται  με  την απώλεια της εργασίας, τη συνεχή μείωση του εισοδήματος, την αύξηση των φόρων  συνηγορούν την ανάγκη σταθερότητας ώστε να πάμε την Ελλάδα μπροστά", αναφέρει η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Ανατολή Κωνσταντινίδου.

Ενώ, προσθέτει :"Η παρατεταμένη οικονομική δυσπραγία κλονίζει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων  πολιτών στο πολιτικό σύστημα, στους πολιτικούς και στα κόμματα. Υπάρχει απαξίωση  του πολιτικού συστήματος. Η εμπιστοσύνη  κερδίζεται με ειλικρίνεια μέσα σε πνεύμα  συνεργασίας  δίνοντας  στην κοινωνία ,στους νέους ανθρώπους αληθινή  προοπτική για ένα καλύτερο και σταθερό αύριο".

Σχολιάζοντας τον διχασμό που έχει δημιουργηθεί μεταξύ νέου και παλιού τονίζει: "Στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε η συνθηματολογία που επικρατεί είναι «παλιό ή νέο» έννοιες αόριστες και απροσδιόριστες οι οποίες στην κρισιμότητα της εποχής και των προβλημάτων που βιώνει η χώρα αφήνει αδιάφορη την ελληνική κοινωνία. Δε χρειάζονται διχαστικά διλλήματα. Στην παρούσα κατάσταση επιβάλλεται να λέμε την αλήθεια ώστε η χώρα να μπει σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας".

Τέλος, η κα. Κωνσταντινίδου επισημαίνει πως "Το παλιό και το νέο μαζί μπορούν να εγγυηθούν την πορεία της χώρας προς τα εμπρός. Το νέο που έχει τον ενθουσιασμό της νέας γενιάς χρειάζεται την εμπειρία του παλιού ώστε να επιτύχουν τα βέλτιστα. Το νέο για να είναι καλό πρέπει να είναι ωφέλιμο στην κοινωνία και να έχει όπλο του την αλήθεια και μόνο. Η νέα γενιά, οι νέοι άνθρωποι οφείλουν να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες αν θέλουν να καθορίζουν οι ίδιοι το μέλλον τους. Σε όλα τα πολιτικά κόμματα  συμμετέχουν  και το νέο και το παλιό, οι πολίτες να επιλέξουν τη σύνθεση του νέου και του παλιού που έχει τη δύναμη να εξασφαλίσει ένα σίγουρο Ευρωπαϊκό μέλλον και βάζει την Ελλάδα πάνω απ’ όλα. Οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε! Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά!"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network