Μανιάτης: “Δεν έχουμε την πολυτέλεια απώλειας στελεχών όπως ο Βενιζέλος”

Μανιάτης: “Δεν έχουμε την πολυτέλεια απώλειας στελεχών όπως ο Βενιζέλος”
Γιάννης Μανιάτης Eurokinissi

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ζήτησε ενότητα και σημείωσε ότι πολιτικό καθήκον όλων είναι να μεγιστοποιήσουν την αντιπολιτευτική δράση του ΚΙΝΑΛ κατά του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6.

Για κρίσιμη συγκυρία ενόψει εκλογών και για εξέλιξη αρνητική και δυσάρεστη μίλησε στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης, σχολιάζοντας τη ρήξη Γεννηματά-Βενιζέλου.

“Δεν έχουμε την πολυτέλεια απώλειας στελεχών όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος” τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι θα “έπρεπε να είχε βρεθεί λύση μεταξύ των δύο προέδρων”, πρώην και νυν.

Τόνισε, μάλιστα, ότι δεν πρόκειται να αξιολογήσει δημόσια τα γεγονότα που οδήγησαν στο πολιτικό διαζύγιο.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ζήτησε ενότητα και σημείωσε ότι πολιτικό καθήκον όλων είναι να μεγιστοποιήσουν την αντιπολιτευτική δράση του ΚΙΝΑΛ κατά του ΣΥΡΙΖΑ που -όπως είπε- διέσυρε την Αριστερά, ενώ τον κατηγόρησε και για τυχοδιωκτισμό.

Χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα χρυσό χορηγό του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ αποκάλεσε τη ΝΔ τον διαχρονικά ιδεολογικό και πολιτικό αντίπαλο του ΚΙΝΑΛ.

Έκανε λόγο για αυτόνομη πορεία του ΚΙΝΑΛ απέναντι και στην Κουμουνδούρου και στην Πειραιώς και απευθύνθηκε στους απογοητευμένους πολίτες από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τους αναποφάσιστους.

“Σταθήκαμε πάντα υπεύθυνοι στο ζήτημα της διακυβέρνησης της χώρας και αυτό θα κάνουμε και τώρα” απάντησε όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα