Μητσοτάκης στους βουλευτές της ΝΔ: Αντίπαλός μας ο εφησυχασμός 

Μητσοτάκης στους βουλευτές της ΝΔ: Αντίπαλός μας ο εφησυχασμός 
ΑΠΕ-ΜΠΕ

“Ο αγώνας δεν έχει τελειώσει ακόμη” τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ στους γαλάζιους βουλευτές και πολιτευτές, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο χαλάρωσης εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

“Αντίπαλος μας είναι ο εφησυχασμός και η χαλάρωση”, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στους βουλευτές και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας μετά την ορκομωσία της Βουλής “μίας ημέρας” και με το βλέμμα ήδη στις δεύτερες εκλογές της 25ης Ιουνίου

“Έχουμε μαζί μας το ρεύμα του νικητή και μπορούμε να φέρουμε κόσμο στην κάλπη”, πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει στις δεύτερες κάλπες: “Να σιγουρευτούμε ότι θα έχουμε την μέγιστη δυνατή προσέλευση”. 

Ο κ. Μητσοτάκης έγινε δεκτός από τους γαλάζιους βουλευτές και πολιτευτές στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς με χειροκροτήματα. “Φαντάζομαι ότι προσέξατε τη σημειολογία, ότι αφαιρέθηκαν τα κοστούμια και οι γραβάτες και βάλαμε στολή εργασίας”, σχολίασε καταρχήν και σημείωσε: 

“Ο αγώνας δεν έχει τελειώσει ακόμα. Κανένα από τα αποτελέσματα δεν προσμετράται. Όλα ξεκινούν πάλι από την αρχή”. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε όλα τα γαλάζια στελέχη να δώσουν τον αγώνα “για να επαναβεβαιώσουμε το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, για να έχουμε σταθερή κοινοβουλευτική πλειοψηφία”. 

Εξέφρασε την ικανοποίηση του γιατί όπως υποστήριξε “νίκησε ο ρεαλισμός και πραγματισμός και ηττήθηκε η τοξικότητα και η πόλωση. Νίκησε η ευπρέπεια και ο σοβαρός πολιτικός λόγος”. 

Στάθηκε δε ιδιαίτερα στην επικράτηση της ΝΔ κατά κράτος και σε λαϊκές συνοικίες της Αθήνας, σημειώνοντας ότι η ΝΔ κέρδισε σε κάποιες περιοχές που θεωρούνταν κάστρα της αντιπολίτευσης. 

“Υπάρχει μόνο μια πρόταση διακυβέρνησης στον τόπο και αυτή είναι η αυτοδύναμη ΝΔ. Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για κυβέρνηση, όχι για αντιπολίτευση”, δήλωσε επίσης ο κ. Μητσοτάκης, απευθυνόμενος έτσι και στους πασοκογενείς ψηφοφόρους που στις πρώτες εκλογές είχαν ψηφίσει ΝΔ και ενδεχομένως θα φλέρταραν στις δεύτερες κάλπες με ψήφο στο ΠΑΣΟΚ. Επανέλαβε επίσης ότι εάν οι πολίτες θέλουν να παραμείνει πρωθυπουργός, πρέπει να τον ψηφίσουν ξανά. 

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τους γαλάζιους οσονούπω εκ νέου υποψήφιους βουλευτές να κινηθούν στη δεύτερη προεκλογική περίοδο με “μετριοπάθεια σεμνότητα και έμφαση στον θετικό προγραμματικό λόγο”, καθώς όπως εκτίμησε “οι πολίτες πίστεψαν ότι έχουμε ένα οραμα και σε αυτό πρέπει να επιμένουμε”. 

Κάλεσε επομένως τους υποψηφίους της ΝΔ να αφήνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης να τσακώνονται μεταξύ τους και να εστιάζουν στα προβλήματα των πολιτών στον προεκλογικό τους λόγο. 

“Όλοι σας στις περιφέρειες σας ξέρετε που μπορείτε να στοχεύσετε. Έχει σημασία η δουλειά που κάνουμε πόρτα- πόρτα και θέλω να ζητήσω αυτή τη δουλειά να την κάνετε. Δίνουμε έμφαση στην οργανωτική μας επάρκεια. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Και εσείς απαλλαγμένοι από το άγχος του σταυρού, θα δώσετε τον αγώνα για τη μεγάλη νίκη της ΝΔ” κατέληξε. 

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα