Μπαλάφας: Η αξιοπιστία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι υπό αίρεση

Μπαλάφας: Η αξιοπιστία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι υπό αίρεση
Ο Γιάννης Μπαλάφας Eurokinissi

Ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στη Β3' Νοτίου Τομέα Αθηνών κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι θέλει να παραδώσει το ασφαλιστικό της χώρας σε πολυεθνικές ιδιωτικές εταιρίες, φέρνοντας ως παράδειγμα την Ασπίς Πρόνοια.

Ευθύνες σε όσους έφεραν και διαχειρίστηκαν την κρίση επέρριψε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού News 24/7 στους 88,6 και της εκπομπής “Κέντρο Ελέγχου” με τους Έλλη Τριανταφύλλου, Μάνο Χωριανόπουλο και Γιώργο Καρελιά ο Γιάννης Μπαλάφας, σχολιάζοντας την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ στην περίοδο Καραμανλή μετά την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β3′ Νοτίου Τομέα Αθηνών αμφισβήτησε τις δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για φοροελαφρύνσεις και τόνισε ότι εάν γίνουν θα σημαίνουν περικοπές δαπανών στο τομέα της κοινωνικής πολιτικής.

«Μείωσαν 11 φορές τις συντάξεις οριζόντια, εμείς δεν πειράξαμε τις συντάξεις κάτω των 1.000 ευρώ και τις αυξήσαμε κιόλας» δήλωσε ενώ αναφέρθηκε και στις ενστάσεις Ρέγκλινγκ για τους στόχους.

«Η αξιοπιστία του κ. Μητσοτάκη είναι υπό αίρεση» είπε ο κ. Μπαλάφας και κατηγόρησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι θέλει να παραδώσει το ασφαλιστικό της χώρας σε πολυεθνικές ιδιωτικές εταιρίες, φέρνοντας ως παράδειγμα το “κανόνι” της Ασπίς Πρόνοια.

Εκτίμησε ότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως θα γίνουν περικοπές στις συντάξεις των νυν συνταξιούχων ενώ οι νέοι δεν θα πάρουν ποτέ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα