Νέα κόντρα Ν.Δ – ΣΥΡΙΖΑ

Νέα κόντρα Ν.Δ – ΣΥΡΙΖΑ
Συνέχιση της συζήτησης επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, οργανωτικά θέματα Υπουργείου Οικονομικών και άλλες διατάξεις" την Τετάρτη 6 Αυούστου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Ευρωκίνηση

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές το κλίμα πολώνεται ολοένα και περισσότερο με τις δυο πλευρές να μην είναι διατεθειμένες να αφήσουν να πέσει τίποτα κάτω. Αφορμή για την νέα κόντρα στάθηκαν οι δηλώσεις περί χρεοκοπίας που έκανε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Β. Πριμικήρης

Μια αναφορά του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Β. Πριμικήρη στον τηλεοπτικό σταθμό Extra 3 ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει νέος πόλεμος μεταξύ των επικοινωνιακών επιτελείων της Ν.Δ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Πριμικήρης είπε για το θέμα της χρεοκοπίας: “Δύο δρόμοι υπάρχουν, η κωλοτούμπα και υπάρχει και ένας άλλος. Της αντίστασης και της πάλης σε αυτές τις λογικές, είτε το ονομάσεις μονομερές γεγονός ή οτιδήποτε το ονομάσεις, εμείς δε θα θυσιάσουμε τον ελληνικό λαό για τον κ. Σόιμπλε. Τελεία και παύλα. Πες το χρεοκοπία, θα το πει χρεοκοπία; Τι έχει να χάσει ο άνεργος πολίτης, 1,5 εκατ. άνεργοι, ποιον κοροϊδεύουμε;”, κατέληξε το στέλεχος της αριστερής πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ.

Άμεση ήταν η απάντηση από  τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη:

“Πριν προλάβει να τελειώσει την ομιλία του ο κ. Τσίπρας στο συνέδριο του κόμματός του, η απάντηση ήρθε από το στενό του συνεργάτη και υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πριμικήρη. Σύμφωνα με τον οποίο δυο δρόμοι υπάρχουν: Ο ένας της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και της κωλοτούμπας, που ποτέ δεν πρόκειται να ακολουθήσουν και ο δεύτερος της χρεοκοπίας. Ποιος, λοιπόν, νεκρανασταίνει το ζόμπι του Grexit; Ποιός τροφοδοτεί την προπαγάνδα του τρόμου; Ποιος αποκαλύπτει την ύπαρξη του σχεδίου Β’ για τη χώρα, που προσπαθεί να αποκρύψει ο κ.Τσίπρας;” διερωτήθηκε ο κ. Σταμάτης.

Και το πινγκ – πονγκ των δηλώσεων δεν σταματά εδώ. Μετά και την ανακοίνωση του υπουργού Επικρατείας σε γραπτή ανακοίνωση προχώρησε και ο κ. Πριμικήρης:

“Η δήλωση του κ. Σταμάτη επιβεβαιώνει πως ο ίδιος και το κόμμα του έχουν πάρει οριστικό διαζύγιο από την αλήθεια. Οι πολιτικές της κωλοτούμπας και της χρεοκοπίας είναι οι  δυο όψεις του ίδιου νομίσματος της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Σαμαρά. Έχει ήδη ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος και  η ΝΔ το μόνο  που έχει να παρουσιάσει ως πρόγραμμά της είναι η συνέχιση του μνημονίου. Αιδώς Αργείοι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα