Ο Κυριάκος Βελόπουλος ψήφισε στο Κορδελιό – “Οι Έλληνες μεγάλωσαν με τα μεγάλα ‘όχι'”

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ψήφισε στο Κορδελιό – “Οι Έλληνες μεγάλωσαν με τα μεγάλα ‘όχι'”
Ο Κυριάκος Βελόπουλος Eurokinissi

Οι Έλληνες "έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να στείλουν ένα μήνυμα πατριωτικό, εθνικό, ελληνικό, λαϊκό και να πουν τα μεγάλα 'όχι'" δήλωσε προσερχόμενος στο εκλογικό κέντρο ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 12;00 το μεσημέρι της Κυριακής (25/06) στο 637ο εκλογικό τμήμα, στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης (Στρατηγού Αλέξανδρου Παπάγου 40).

Ο Κυριάκος Βελόπουλος Eurokinissi

 

«Το θέμα δεν είναι πώς τα βλέπω εγώ ή πώς τα βλέπουν οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί. Το θέμα είναι αυτό που επιμένω εγώ, ως Ελληνική Λύση και ως Βελόπουλος, όταν πάνε οι Έλληνες στο παραβάν να σκεφτούν λογικά. Να σκεφτούν ελληνικά. Έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να στείλουν ένα μήνυμα πατριωτικό, εθνικό, ελληνικό, λαϊκό και να πουν τα μεγάλα “όχι”. Μόνο με τα μεγάλα όχι οι Έλληνες μεγάλωσαν. Τους ζητώ, τους εκλιπαρώ να σκεφτούν λογικά, να σκεφτούν μέσα στο παραβάν ένα λεπτό παραπάνω. Και είμαι σίγουρος ότι μονόδρομος θα είναι η ψήφος στην Ελληνική Λύση» δήλωσε προσερχόμενος στο εκλογικό κέντρο ο κ. Βελόπουλος. 

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα