ΣΥΡΙΖΑ για Πνευματικό: “Προσχηματική συγγνώμη για να καλύψει την κρυφή ατζέντα της ΝΔ για διαλογή ασθενών”

Διαβάζεται σε 2'
ΣΥΡΙΖΑ για Πνευματικό: “Προσχηματική συγγνώμη για να καλύψει την κρυφή ατζέντα της ΝΔ για διαλογή ασθενών”
ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ EUROKINISSI

Επίθεση στη ΝΔ που διατηρεί στα ψηφοδέλτιά της τον Σπύρο Πνευματικό, μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις για τη διαλογή ασθενών στο ΕΣΥ, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προσχηματική χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη συγγνώμη του υποψηφίου της ΝΔ, Σπύρου Πνευματικού, για τη διαλογή ασθενών στο ΕΣΥ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «η ανατριχιαστική δήλωση δεν απασχόλησε καθόλου τη Νέα Δημοκρατία, γιατί απλά επιβεβαίωσε την αντίληψη που έχει για το ΕΣΥ: Συρρίκνωση και μείωση δαπανών σε βάρος της δημόσιας περίθαλψης και των φορολογουμένων».

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ επικρίνει τη ΝΔ που διατηρεί στα ψηφοδέλτιά της τον κ. Πνευματικό, λέγοντας: «Τελικά η έλλειψη σεβασμού και ενσυναίσθησης τρομάζει περισσότερο από την ίδια τη δήλωσή του».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Προσχηματική συγγνώμη Πνευματικού για να καλύψει την κρυφή ατζέντα της ΝΔ για διαλογή ασθενών στο ΕΣΥ

Την ημέρα που ο κ. Μητσοτάκης επισκεπτόταν προεκλογικά τον Άγιο Σάββα, ο κ. Πνευματικός μιλούσε για επιλογή καρκινοπαθών ασθενών που θα μείνουν στη ζωή στη βάση του κόστους θεραπείας.

Η ανατριχιαστική του δήλωση δεν απασχόλησε καθόλου τη Νέα Δημοκρατία, γιατί απλά επιβεβαίωσε την αντίληψη που έχει για το ΕΣΥ: Συρρίκνωση και μείωση δαπανών σε βάρος της δημόσιας περίθαλψης και των φορολογουμένων.

Αφού πέρασε μισή μέρα όπου ο κ. Πνευματικός προκάλεσε πόνο, θυμό και φόβο σε ασθενείς και τις οικογένειές τους, βγήκε να ζητήσει μια προσχηματική συγνώμη, μήπως και καλύψει την κρυφή ατζέντα της ΝΔ για διαλογή ασθενών.

Κατά τα άλλα συνεχίζει ακάθεκτος να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Τελικά η έλλειψη σεβασμού και ενσυναίσθησης τρομάζει περισσότερο από την ίδια τη δήλωσή του».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα