Τσίπρας για Πνευματικό: “Ο Μητσοτάκης τον έθεσε εκτός επειδή φανέρωσε το κρυφό του σχέδιο – Τον προκαλώ σε debate για την Υγεία”

Τσίπρας για Πνευματικό: “Ο Μητσοτάκης τον έθεσε εκτός επειδή φανέρωσε το κρυφό του σχέδιο – Τον προκαλώ σε debate για την Υγεία”
SOOC

Την απομάκρυνση του Σπύρου Πνευματικού από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη να θέσει εκτός ψηφοδελτίων τον Σπύρο Πνευματικό μετά τις δηλώσεις του για διαλογή ασθενών και δη καρκινοπαθών σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημείωσε πως ο λόγος της απομάκρυνσής του ήταν επειδή “φανέρωσε το κρυφό σχέδιο” του προέδρου της ΝΔ, τον οποίο και κάλεσε σε τηλεμαχία με θέμα την Υγεία.

Ο κ. Μητσοτάκης έθεσε εκτός τον κ. Πνευματικό πολύ αργά, μετά τη δική μου τοποθέτηση χθες το βράδυ και την συνέντευξη Τύπου. Και το έκανε ακριβώς επειδή φανέρωσε το κρυφό του σχέδιο. Δεν αρκεί, που τον άφησε εκτός. Γι’ αυτό προκαλώ τον κ. Μητσοτάκη να έρθουμε οι δυο μας σε μια δημόσια τηλεοπτική αντιπαράθεση, για να συζητήσουμε το σχέδιό μας για την Υγεία. Για να μας πει ποιο είναι το σχέδιό του και το αληθινό του πρόγραμμα”.

Η ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα