Υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης ο Νίκος Ταχιάος

Υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης ο Νίκος Ταχιάος
Νίκος Ταχιάος

Όπως αναφέρει ο κ. Ταχιάος, υπάρχει συμφωνία να παραμείνει στο δημοτικό συμβούλιο ακόμα και εάν εκλεγεί βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Τη “μάχη” για μία θέση στο ελληνικό Κοινοβούλιο θα δώσει στην Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία ο Νίκος Ταχιάος, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Δεν ήταν απλή απόφαση» αναφέρει ο κ. Ταχιάος εξηγώντας ότι «δεν βγαίνεις εύκολα από μία εκλογική μάχη, ώστε να μπεις χωρίς σκέψη σε μία επόμενη». «Ο αγώνας για την Θεσσαλονίκη που έχω στο μυαλό μου δεν εξαντλείται στο δημοτικό συμβούλιο, ειδικά με τις συνθήκες που έχουν διαμορφώσει η απλή αναλογική και το εκλογικό αποτέλεσμα. Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας συμφωνήσαμε ότι εφόσον εκλεγώ βουλευτής θα παραμείνω και στον δήμο. Νιώθω ότι σε μία τέτοια περίπτωση, δουλεύοντας για την «μεγάλη εικόνα» ως βουλευτής της πλειοψηφίας, θα έχω έναν ρόλο που ανταποκρίνεται στις πολιτικές διαστάσεις της προηγούμενης υποψηφιότητάς μου και θα αποδειχθώ πιο χρήσιμος και πιο αποτελεσματικός σε μία κοινή προσπάθεια για την πόλη. Συγχρόνως, θα μπορώ να διατηρήσω την διακριτή πλην όμως εποικοδομητική παρουσία της παράταξης που πρώτευσε στην εμπιστοσύνη των Θεσσαλονικιών» συνεχίζει.

Η ανάρτηση του Ν. Ταχιάου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα