Αλεξάνδρα Ταβουλάρη για Κιμούλη: “Αναγκάστηκα να πάρω χάπια”

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη για Κιμούλη: “Αναγκάστηκα να πάρω χάπια”
Αλεξάνδρα Ταβουλάρη instagram

Η γνωστή ηθοποιός κατονομάζει τον Γιώργο Κιμούλη ως την αιτία που έφτασε στο σημείο να παίρνει χάπια, λόγω της πίεσης που δέχτηκε από τον ίδιο.

Ένα “ντόμινο” καταγγελιών έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της ηθοποιού Ζέτας Δούκα ότι έχει υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη.

Μετά τη Ζέτα Δούκα, την Κατερίνα Γερονικολού και την Ευδοκία Ρουμελιώτη, μία ακόμη ηθοποιός βγήκε επώνυμα και κατονόμασε τον Γιώργο Κιμούλη ως την αιτία που έφτασε στο σημείο να παίρνει χάπια, λόγω της πίεσης που δέχτηκε από τον ίδιο κατά τη διάρκεια της παράστασης «Μαυροπούλι».

“Θέλω να πω κι εγώ ένα δυνατό φτάνει πια, μετά το θαρραλέο βήμα που έκανε η Ζέτα. Υπήρξα κι εγώ τρομοκρατημένη, φοβισμένη, γεμάτη αμφιβολίες για τον ίδιο μου τον εαυτό και για την υποκριτική μου ικανότητα και η πηγή όλων αυτών των αισθημάτων στον εργασιακό μου χώρο ήταν ο ίδιος άνθρωπος, ο Γιώργος Κιμούλης”, εγραψε.

Και συνέχισε: “Η συνεργασία μας ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε γιατί σχεδόν μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της παράστασης, σε ένα από τα πολλά ξεσπάσματα που είχε απέναντί μου, συλλογίστηκα πώς θα ήταν δυνατόν να συνεχίσω να συνεργάζομαι με έναν τόσο απρόβλεπτο, οξύθυμο και χειριστικό άνθρωπο που θα συνέχιζε να με βλάπτει ψυχικά για μια ολόκληρη σεζόν και αποχώρησα. (Τις τελευταίες μέρες της συνεργασίας μας αναγκάστηκα να πάρω χάπια για το στομάχι για να μπορώ να στέκομαι όρθια στην πρόβα)”, έγραψε στο Instagram η ηθοποιός.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα