Άσπα Τσίνα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την υγεία της – “Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνω”

Άσπα Τσίνα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την υγεία της – “Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνω”
Η Άσπα Τσίνα σε εμφάνισή της τον Ιανουάριο του 2015 NDPphoto

"Έζησα πολύ ωραία πράγματα. Αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου" αναφέρει η 42χρονη σήμερα τραγουδίστρια, πρώην παίκτρια του Fame Story.

Τους πάντες αιφνιδιάζει η Άσπα Τσίνα σε τηλεοπτική της εμφάνιση, καθώς προχωράει σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την υγεία της.

Η 42χρονη σήμερα τραγουδίστρια, πρώην παίκτρια του Fame Story με τον εκρηκτικό χαρακτήρα, αναφέρεται, για πρώτη φορά, στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη στη μάχη που δίνει με μια σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ

Περιγράφει πως, μετά την ηχογράφηση του τραγουδιού της, ήρθε αντιμέτωπη με την ωμή πραγματικότητα. Εξηγεί γιατί άργησε να μπει σε θεραπεία, αποκαλύπτει πως το είπε στο γιο της και δίνει το δικό της μήνυμα σε όλους.

«Δεν θέλω να πεθάνεις…» της λέει ο γιος της, όπως τονίζει, κι εκείνη σπεύδει με ψυχραιμία: «Τι λες αγόρι μου; Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνω… Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα».

«Έζησα πολύ ωραία πράγματα. Αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου».

«Είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπείας» εξομολογείται η τραγουδίστρια, η οποία περιγράφει ότι το τελευταίο της βιντεοκλίπ το γύρισε τέσσερις ημέρες μετά τη διάγνωση για καρκίνο. «Πονούσα αλλά το ήθελα πολύ…»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα