Ένταση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά το πέρας της πορείας για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο

Διαβάζεται σε 1'
Πορεία μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
Πορεία μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου EUROKINISSI

Ένταση σημειώθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά την ειρηνική πορεία μνήμης για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο.

Εστίες έντασης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά το πέρας της μεγαλειώδους ειρηνικής πορείας για τα 15 χρόνια από την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αφότου χιλιάδες ειρηνικοί διαδηλωτές έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στη συνέχεια στην περιοχή πέριξ των Εξαρχείων άγνωστοι έβαλαν φωτιές σε κάδους, πέταξαν πέτρες και έστησαν οδοφράγματα, με τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν χρήση χημικών.

 

Ένταση στη Θεσσαλονίκη

Ένταση σημειώθηκε και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα περίπου 250 ατόμων πέταξαν μολότοφ και πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις στην οδό Υπουργού Φιλίππου Δραγούμη, οι οποίες απάντησαν με χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Παράλληλα, ομάδα ατόμων έστησε οδοφράγματα στη συμβολή των οδών Πλάτωνος και Ολύμπου, κρατώντας αντικείμενα, ενώ έβαλαν φωτιές κάδους απορριμμάτων.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με ρίψη χημικών και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, ενώ πραγματοποιούν ανθρωποκυνηγητό για προσαγωγές στην περιοχή μεταξύ Βενιζέλου και Ι. Δραγούμη.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα