Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις για τον Αναγνωστόπουλο – Το τρίτο πρόσωπο και η εμμονή

Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις για τον Αναγνωστόπουλο – Το τρίτο πρόσωπο και η εμμονή
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ⓒ 2021 Aggelos Barai/Associated Press

Νέα ευρήματα έφερε στο φως η έρευνα της Αγγλικής Νικολούλη που εντόπισε φίλο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αλλά και μία κοπέλα με την οποία ο συζυγοκτόνος διατηρούσε σχέση στο παρελθόν.

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση των Γλυκών Νερών στην επιφάνεια από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία εντόπισε νέους μάρτυρες και επικοινώνησε μαζί τους, φέρνοντας νέα στοιχεία σχετικά με το παρελθόν του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που δολοφόνησε τη σύζυγό του, Καρολάιν.

Η εκπομπή εντόπισε έναν φίλο του Αναγνωστόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για ένα τρίτο πρόσωπο, μία γυναίκα που είχε ερωτευτεί και τον είχε σημαδέψει.

Εγώ είχα δει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν στον Μπάμπη, όπως αυτό με τη φίλη του. Δηλαδή έβγαινε τώρα ένας άνθρωπος 30 χρονών να διαφημίσει ότι “κοιτάξτε πηγαίνω με αυτή που είναι παντρεμένη και είμαι ερωτευμένος”. Πρέπει να είχε παράλληλη σχέση με την Καρολάιν και με την άλλη”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας, για να προσθέσει:

Με την Καρολάιν έγιναν όλα ξαφνικά, σαν να βιαζόταν. Μας έπιασε όλους εξαπίνης. Την παντρεύτηκε στην Πορτογαλία. Δεν ήξερε κανένας τίποτα. Σκέφτομαι μήπως δεν ήθελε να δώσει μεγάλη έκταση λόγω της άλλης γυναίκας και τα έκανε όλα κρυφά, για να μην την προκαλέσει. Η άλλη ξαφνιάστηκε γιατί το έμαθε από τα social media”.

“Το τελευταίο εξάμηνο έστελνε σημειώματα – Είχε μια εμμονή που με φόβιζε”

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε με την εν λόγω φίλη του Αναγνωστόπουλου, η οποία αναφέρθηκε και σε αυτά που της ζήτησε ο ίδιος λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της γυναίκας του.

Όντως υπήρχε μία σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διεκόπη τον Ιούνιο του 2016. Εκείνος είχε θυμώσει πάρα πολύ μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω το γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το κάνω αυτό. Ήταν μία επιπολαιότητα, από τον τρόπο που με προσέγγισε από την επίμονή του”, είπε υπό καθεστώς ανωνυμίας η γυναίκα.

Από διάφορα σημειώματα φαίνεται ότι προσπαθούσε να με δει. Τα έχω κρατήσει όλα αυτά τα χειρόγραφα σημειώματα, αλλά και σελίδες που έχει γράψει στον υπολογιστή. Κάποιος έστελνε SMS στον σύζυγό μου γι’ αυτή τη σχέση. Είμαι σίγουρη ότι τα έστελνε ο Μπάμπης στην προσπάθειά του να με κάνει να χωρίσω”, πρόσθεσε.

“Το τελευταίο εξάμηνο είχε αρχίσει πάλι τα σημειώματα. Είχε μια εμμονή που με φόβιζε και προσπαθούσα να έχω μια καλή σχέση μαζί του από απόσταση για να μη θυμώσει. Το τελευταίο σημείωμα το είχε στείλει δύο εβδομάδες πριν δολοφονήσει τη γυναίκα του και ζητούσε να με συναντήσει. Ξέρω πως η Καρολάιν τα είχε μάθει όλα αυτά από παλιά. Μου το είχε πει ο ίδιος”

Όταν έστησε πριν από χρόνια το σκηνικό για να με κάνει να χωρίσω, κατάλαβα ότι δεν πάει καλά και δεν έχει όρια. Αυτό κατάλαβα τότε, αλλά να φτάσει να κάνει φόνο;”, αναρωτήθηκε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα