ΙΣΑ: Απαλλαγή 5 ετών από την ετήσια συνδρομή για όσους ιδιώτες ιατρούς συνδράμουν το ΕΣΥ

ΙΣΑ: Απαλλαγή 5 ετών από την ετήσια συνδρομή για όσους ιδιώτες ιατρούς συνδράμουν το ΕΣΥ
Γιατροί στο νοσοκομείο Σωτηρία AP

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών πρόκειται να απαλλάξει από την ετήσια συνδρομή τους για τα επόμενα 5 χρόνια όσους ιδιώτες ιατρούς ανταποκριθούν στην έκκληση του Υπουργείου Υγείας και απασχοληθούν στο ΕΣΥ.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών απαλλάσσει από την ετήσια συνδρομή τους για τα επόμενα πέντε χρόνια όσους ιδιώτες ιατρούς συνδράμουν το σύστημα υγείας. Ο πρόεδρός του, Γιώργος Πατούλης, απηύθυνε έκκληση στους συναδέλφους του “να συμμετέχουν στην εθνική προσπάθεια να στηρίξουν το ΕΣΥ“.

Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με εισήγηση του Προέδρου Γ. Πατούλη ανακοινώνει ότι πρόκειται να απαλλάξει από την ετήσια συνδρομή τους για τα επόμενα πέντε χρόνια όσους ιδιώτες ιατρούς μέλη του, με ειδικότητα παθολογίας, γενικής ιατρικής, πνευμονολογίας και αναισθησιολογίας, ανταποκριθούν στην έκκληση του Υπουργείου Υγείας και απασχοληθούν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας δίνοντας έμπρακτο παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς στον αγώνα κατά του νέου κορονοϊού.

«Καλώ τους συναδέλφους μου να συμμετέχουν στην εθνική προσπάθεια να στηρίξουν το ΕΣΥ, να βοηθήσουν τους συναδέλφους στα νοσοκομεία που δίνουν με αυταπάρνηση τη μάχη και να σώσουν ανθρώπινες ζωές. Οι γιατροί της Αθήνας έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια το υψηλό επιστημονικό επίπεδο που διαθέτουν και την αγάπη τους για τον ασθενή και αυτό θα πράξουν και αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα