KidsHub: Ο οδηγός Πολιτισμού για παιδιά είναι εδώ

KidsHub: Ο οδηγός Πολιτισμού για παιδιά είναι εδώ
kidshub.gr

Ο πιο ολοκληρωμένος ηλεκτρονικός οδηγός πολιτισμού για παιδιά ξεκίνησε τη λειτουργία του και φιλοδοξεί να αποτελέσει τη μεγαλύτερη και πιο ενεργή διαδικτυακή κοινότητα γονέων της χώρας

Το kidshub.gr ο πιο ολοκληρωμένος, ηλεκτρονικός, οδηγός πολιτισμού για παιδιά, ξεκίνησε τη λειτουργία του και φιλοδοξεί να αποτελέσει την ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα φιλοξενεί πλήθος παιδικών δραστηριοτήτων, καθιστώντας την ως τη μεγαλύτερη και πιο ενεργή κοινότητα γονέων της χώρας.

Σε πρώτη φάση το KidsHub προσφέρει έναν πλήρη χάρτη προτάσεων παιδικής ψυχαγωγίας για την Αττική, με στόχο να προάγει την πραγματική έννοια του όρου Ψυχαγωγία [ψυχή και άγω] που εκτός από ευχαρίστηση, εκτόνωση, χαλάρωση προσφέρει πνευματική και ψυχική καλλιέργεια.

Απευθύνεται σε γονείς αλλά και νονές, νονούς, θείες, θείους, γιαγιάδες, παππούδες με παιδιά έως 12 ετών. Στις σελίδες του αναρτώνται όλες οι οργανωμένες δραστηριότητες παιδικής ψυχαγωγίας που υλοποιούνται από φορείς, εταιρείες, μουσεία, ιδρύματα.

Με μία μόνο απλή αναζήτηση στην ιστοσελίδα του Kidshub: «Τι – Πού – Πότε», ο γονέας αποκτά πρόσβαση στο σύνολο της πληροφορίας για εκατοντάδες δραστηριότητες στην Αττική, καταχωρημένες σε 12 κύριες κατηγορίες. Αθλοπαιδιές, Θεάματα & εκδηλώσεις, Βιωματικά εργαστήρια, Επιστήμες και τεχνολογία, Βιβλιοθήκες, Παιδότοποι, Luna park, Escape room, Bowling, Επαφή με τη φύση, Περιήγηση στην πόλη και Summer camps. Αρκούν, η επιθυμητή ημερομηνία, το αγαπημένο είδος δραστηριότητας του παιδιού και η περιοχή ενδιαφέροντος.

Σε κλάσματα δευτερολέπτου εμφανίζονται στην οθόνη όλες οι εναλλακτικές προτάσεις ψυχαγωγίας που λαμβάνουν χώρα στην Αττική. Ένας ατελείωτος όγκος πληροφοριών παιδικής ψυχαγωγίας, που παρέχεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για πάντα και οι γονείς μπορούν να τον διαχειριστούν με γρήγορο και πρακτικό τρόπο.

Επιπλέον το KidsHub ήρθε για να συμβάλει στην εξοικονόμηση χρημάτων τα οποία απαιτούνται απο τους γονείς, για τη ψυχαγωγία των παιδιών τους. Αντιλαμβανόμενο την οικονομική δυσκολία που μπορεί να βιώνει η μέση Ελληνική οικογένεια, δίνει ένα πλήθος προνομίων, με σημαντικό οικονομικό όφελος. Στα Gold KidsHub μέλη του, προσφέρει εντελώς δωρεάν μοναδικά δώρα και συγκεκριμένα για τον μήνα Μάρτιο, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις. Χωρίς κληρώσεις και άλλες διαδικασίες, οι συνδρομητές του KidsHub αποκτούν δικαίωμα δωρεάν εισόδου σε τρεις αξιόλογες παιδικές παραστάσεις (Ταξίδι στο κέντρο της γής, Το χρυσό αρισμαρί και Μια πόλη μα ποια πόλη). Ένα δώρο συνολικής αξίας 30 ευρώ. Με μία μικρή συνδρομή 4 ευρω [+ ΦΠΑ] ανά μήνα, το Gold KidsHub μέλος αποκτά πρόσβαση σε προνόμια πολλαπλάσιας αξίας συγκριτικά με το τίμημα της συνδρομής του, χωρίς κανέναν περιορισμό. Και αυτό είναι η μόνο η αρχή. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες μοναδικές παροχές με μόνιμες εκπτώσεις για αγορές σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αλλά και δωρεάν προϊόντα – υπηρεσίες ως δώρα για τα μέλη του.

Όλα αυτά τα προνόμια απαντούν στις ανάγκες των γονιών σε καιρό κρίσης. Γιατί το kidshub.gr έχει δημιουργηθεί από γονείς για γονείς, καθώς οι δημιουργοί του KidsHub, έχουν σπαταλήσει και οι ίδιοι ατελείωτο χρόνο για να βρουν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και αντιλαμβάνονται κατά τον ίδιο τρόπο, την προσπάθεια όλων των γονέων, με κάθε οικονομική θυσία και κόντρα στην πίεση της καθημερινότητας, να προσφέρουν το καλύτερο στα παιδιά τους.

Με σκοπό, η κλασική και αγωνιώδης ερώτηση «τι θα κάνω τα με παιδιά το Σ/Κ;» να αντικατασταθεί με τη φράση ανακούφισης και ευφορίας «μα τι να επιλέξω πρώτα!» το www.kidshub.gr ήρθε στη ζωή όλων των Ελλήνων γονέων, για να επιβεβαιώσει πως υπάρχει ένας ενδιαφέρον παιδικός κόσμος…. “πραγματικά” πλασμένος!

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version